Lucka byl konkurs, wypelnialo łąkę emocji kwiatkami i nagroda byl udzial w warsztatach ale napisz do nich podejrzewam, ze tez nie bedzie problemu zeby wyslali Ci zaproszenie
sa na facebooku Witamy na Facebooku. Zaloguj się, zarejestruj się lub dowiedz się więcej albo na stronie bobovity. W Szczecinie np wg listy na stronie mialo byc 50 osob a bylo z 15.. Widze ze u Ciebie 9.06 beda! Polecam naprawde!
Jolu no to ladnie Cie uwiezili
i co wydostalas sie?
Iws z tymi czapkami to daj spokoj..brak slow i sil
ale dzisiaj np przeszlam sie z malymi do sklepu i dalam im po drodze po butelce wody malej z dziubkiem bo teraz ciagle ja pija i tak sie zajely butelkami ze cala droge czapki mialy na glowach
musza miec zajete rece!
ale maja nowa zabawe niestety, ktora doprowadza mnie do szalu. Spia teraz w samych bodziakach albo rampersach i odpinaja sobie je w kroku non stop i do tego zaczely..ŚCIĄGAĆ PAMPERSY! Spodenki jak zaloze sciagna tez tak wiec juz nie mam sposobow. Dzisiaj zanim zasnely w dzien co chwile sciagaly pampersy a ja latalam jak glupia na gore i im zakladalam pare razy! ale najlepsze bylo jak pojechalam do lidla jakas godz temu i zostaly z M. Wracam a on mowi ze pieluche Majka zdjela i osikala wszystko..przescieradlo..koldre..no zwariuje z tymi dziecmi! jakie one maja pomysly! ciagle cos wymyslaja zeby mnie zameczyc!
Yen to fakt Twoje dziewczynki sa niesamowite
a ten taniec na fb
ale sie usmialam
musze moje tez nagrac w akcji bo cos ostatnio rzadko kamere do reki biore.
Jolu no to ladnie Cie uwiezili
Iws z tymi czapkami to daj spokoj..brak slow i sil
Yen to fakt Twoje dziewczynki sa niesamowite