reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

madzia ciekawa ta opaska ale wygląda dla mnie jak staza (taki pasek do zaciskania zgięcia łokciowego przy pobieraniu krwi). I wydaje mi się że dziecko z łatwością wyjmie rączkę z tej dziurki. A nie myślałaś o takich na ramionka?

reklama
O pogodzie nic nie mówcie - u nas leje od 5 dni non stop! Slońce wyszło przedwczoraj na jakąś godzine! Mnie od 3 dni boli głowa! Co prawda Majka chora, ale lekarz powiedział, że jak bedzie ponad 20 stopni to można wyjśc na dwór tylko czapke założyć. No i jak tu wyjśc jak leje - mało powiedziane - napiernicza w nieba! Ulica cała w wodzie. Dzieciom z pewnością by sie podobało teraz na podwórku! A ja jak one tylko zasną to idę chociaz na pol godziny przed dom bo ześwieruję. Chyba naszej trojce sie udzieliło siedzenie w domu bo Małe tez już wykazują pierwsze oznaki znudzenia.

powiem ci szczerze, że myslałam ale mi się wydaje, że te szelki (puszorki) to takie jak kotu zakładasz. Takie bezczelne a to na rączkę mniej rzucające się w oko. Myślałam, że pójde z nimi za rączkę a razie gdyby się któryś chciał puścić to będzie zabezpieczenie. W zasadzie moje mądrale nawet szelki jak chcą to potrafią ściągnąć.

madzia dzięki za życzonka! Na razie nie planujemy kolejnego dzidziusia ale jak patrzę na te moje szkraby że już są takie duże to trochę zaczynam tęsknić za maluszkiem:tak:
No faktycznie te szelki nie wyglądają zachęcająco ale z drugiej strony bezpieczeństwo dzieci najważniejsze i jak ktoś się z tego śmieje to jest po prostu głupi.
iws szaleństwo z tą pogodą! i to ma być lato?? U nas znowu leje! Chyba razem pojedziemy do tego wariatkowa!!
lucka fajne te plecaczki! Jak spotkam takie to na bank kupię! A nie wyjmują rączek z pasków?

Yen szeleczki na ramiona, i te dwie pętelki na piersiach się spinają. Jak jedziemy gdzies autem to im zakładam, chowam tam butelke, pampresa, pieluszki, jak wyjmuje z samochodu to mam w ręce smyczke żeby nie stresować się że wyjęty ucieknie, a pózniej łapie za rączki, a smyczki za plecak żucam, smyczki sa odpinane i jest sam plecak :-) I wygladaja w nich uroczo, jak małe przedszkolaki

to ekstra! i mówisz że trudno to dostać? Kurka, będę szukała, może znajdę zanim zaczną dobrze chodzić. No i fajnie z tym że można do środka coś zapakować np butle z piciem. Bo moja torba na ramię waży tonę jak zabiorę wszystkie "akcesoria" dla dzieci :(

Dziewczyny, gotujecie zupki na kostkach rosołowych czy na wywarze, a może dalej dajecie masełko, oliwę??

reklama
Do góry