reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

reklama
ja podobne pończo kupiłam sobie poprzedniej zimy,jest rewelacyjne na każdą okazję i do pracy i na zakupy i na porządne wyjścia...i na brzuszek przyda sie bardzo...:-)
picture9562.jpg

mam tez takie fajne które bedzie pasowało do podkreslenia brzuszka, kończy sie nad brzuszkiem i z bluzka podspodem lub pasem bedzie super :-D a jakie cieplusie, zawsze lubiłam takie rzeczy.
picture9563.jpg

dla dziewczyn które nie chca za duzo wydawać polecam C&A, wczoraj kupiłam spodnie ciążowe za 55zł:cool2:
super wygodne...wziełam troszke większe bo u mnie wszystkie kilogramy w biodra idą:dry:
picture9564.jpg

Spodnie super i cena też rewelacyjna! Gratuluję zmysłu zakupowego :-)Powiedz tylko, jak takie pocznczo sprawuje się w zimie? Grzeje odpowiednio?

dzieki dziewczyny...zawsze lubiłam zakupy i eleganckie rzeczy...jedyne do czego teraz nie moge sie przyzwyczaić to płaskie buty:baffled: zawsze kochałam takie na minimum 8 cm obcasa...a teraz ta moda na platformy...ale od czasu do czasu jeszcze zakładam moje 15 cm platformy:-D

Ja już zrezygnowałam z obcasów całkowicie. Przeraziła mnie perspektywa stania 40 w minut w nagrzanym tramwaju i z brzuchem... Ale najgorsze, że mimo płaskich butów stopy mnie bolą, a najbardziej pięty... Ale za to są teraz wymoczone za wszystkie czasy :-D

KACHA podoba mi się ta piżamka lubie takie wogóle już zimą opatulić się w piżamke i szlafrok:-p:-Dspodnie też fajne;-)

Ja właśnie lubię takie kolorowe, nieco przyduże pidżamki :-) Zmarźluch jestem, więc jakieś kuse koszulki odpadają, ku niezadowoleniu T. :-D Śmieje się ze mnie, że w zbroi śpię :-D

Ja właśnie lubię takie kolorowe, nieco przyduże pidżamki :-) Zmarźluch jestem, więc jakieś kuse koszulki odpadają, ku niezadowoleniu T. :-D Śmieje się ze mnie, że w zbroi śpię :-D

tak samo u mnie jak się ubiore w piżame to M mówi"i jak tu się dobrać jak ty mi się tak kusząco ubierasz":-Dale co tam ja lubie piżamki:tak:

Ja tylko żałuję, że na porodówce trzeba będzie pewnie w koszulach nocnych chodzić, a ja nie cierpię koszul, jestem typowym piżamkowcem ;-)

no niestety koszule trzeba ubierac:sorry2:ja też nie lubie za bardzo ale te pare dni wytrzymamy;-)

Spodnie super i cena też rewelacyjna! Gratuluję zmysłu zakupowego :-)Powiedz tylko, jak takie pocznczo sprawuje się w zimie? Grzeje odpowiednio?

ponczo jest bardzo ciepłe i grzeje naprawde dobrze, tylko nie wiem jak se bedzie sprawowało przy dużym brzuszku, czy bokami nei bedzie zimno...ja az tak sie nie przejmuje bo jak wychodze gdzieś to zwykle odrazu w autko i nie zdaże nawet zmarznąć...dla przykładu byłą zimę cała przebiegałam w półbutach:-)

super te spodenki...ja tez jeszcze chyba sobie sprawie jakieś jasne albo delikatniejsze niż dzins...
a ja lubie koszulki, takie na ramiączkach kuse itd ale tylko bawełniane, bo te jedwabne to jakaś kaszana, wcale nie są wygodne i materiał nie oddycha.

Ja tylko żałuję, że na porodówce trzeba będzie pewnie w koszulach nocnych chodzić, a ja nie cierpię koszul, jestem typowym piżamkowcem ;-)

w koszuli ale chyba tylko do porodu, wydaje mi sie że po porodzie będzie można załozyć piżamę:-) chyba też do szpitala wolałabym piżamę bo nie lubie sie tak neglizować przy obcych...
zresztą jak sobie pomysle co to bedzie w styczniu w szpitalach:szok: pewnie położą mnie z kimś na sali i nie bedzie można nawet okna otworzyc będe się dusiła kilka dni w takim kisielu...zawsze mnie to w szpitalach wkurzało...zero wietrzenia:dry:

w koszuli ale chyba tylko do porodu, wydaje mi sie że po porodzie będzie można załozyć piżamę:-) chyba też do szpitala wolałabym piżamę bo nie lubie sie tak neglizować przy obcych...
zresztą jak sobie pomysle co to bedzie w styczniu w szpitalach:szok: pewnie położą mnie z kimś na sali i nie bedzie można nawet okna otworzyc będe się dusiła kilka dni w takim kisielu...zawsze mnie to w szpitalach wkurzało...zero wietrzenia:dry:

niestety nie mozna(bynajmiej w moim szpitalu)ba nawet za majtkami nie sa (ale i tak ubierano)a dlaczego bo rana musi "oddychać"aby się goiła co nie można żadnych piżam musi być dostęp powietrza a przy cc takze nie bo niestety czasami się opuszcza i rana się ociera i także musi być dostep powietrza:tak:tak więc szpitale piżamom mówią nie:sorry2:ale jak gdzieś wychodzisz szlafroczek i jest ciepło itp.;-)

Ja na porodówce byłam w koszuli mojego T., a po szpitalu później w normalnych ciuchach chodziłam ;-) Tu nie ma żadnego nacisku w czym można, a w czym nie można chodzić, a byłam całkowicie wygojona już niespełna dwa tygodnie po porodzie :tak:

reklama
Do góry