reklama
Karoli4
Fanka BB :)
tez bede musiaa kupic sobie jakies kapcie do szpitala.
Moich owieczek tam na pewno nie biore
Moich owieczek tam na pewno nie biore

BlackWizard
Fanka BB :)
Ja do porodu biorę jakąś starą koszulkę męża. Koszule nocne mam, bo zostawiłam sobie po poprzednim porodzie.
Ale wezmę też jakieś dresy, w koszuli nie koniecznie zawsze się swobodnie czułam będąc w szpitalu.
Kapcie do szpitala też już mam, kupić muszę tylko jakieś klapki pod prysznic.
No i przy tym porodzie zaopatrzam się z majtki poporodowe. Po urodzeniu córy rok temu krwawiłam tak, że nawet te podpaski poporodowe potrafiły nie wytrzymać, a położne przynosiły mi lód żebym kładła sobie na brzuchu żeby krwawienie choć ciut się zmniejszyło. Wtedy wszystkie majtki lądowały od razu w koszu. Teraz nastawiam się na podobne przeżycia, a kupienie 10 par majtek jednorazowych wyjdzie mi taniej niż kupienie choćby na rynku 10 par jakiś bawełnianych
Ale wezmę też jakieś dresy, w koszuli nie koniecznie zawsze się swobodnie czułam będąc w szpitalu.
Kapcie do szpitala też już mam, kupić muszę tylko jakieś klapki pod prysznic.
No i przy tym porodzie zaopatrzam się z majtki poporodowe. Po urodzeniu córy rok temu krwawiłam tak, że nawet te podpaski poporodowe potrafiły nie wytrzymać, a położne przynosiły mi lód żebym kładła sobie na brzuchu żeby krwawienie choć ciut się zmniejszyło. Wtedy wszystkie majtki lądowały od razu w koszu. Teraz nastawiam się na podobne przeżycia, a kupienie 10 par majtek jednorazowych wyjdzie mi taniej niż kupienie choćby na rynku 10 par jakiś bawełnianych

Ja chyba do porodu poszukam koszuli w lumpkacha na pobyt w szpitalu kupie 2 nowe
![]()
Ja też patrzyłam na lumkach, ale nic ciekawego nie znalazłam, trafiałam na same babcine.

Ostatnia edycja:
majtasy mam na wszelki wypadek, szkoda mi zabrudzić swoje
A mega podpaski to kupiłam bella - 3 opakowania
i zastanawiam się, czy nie za dużo, bo najgorsze są ponoć pierwsze dni, a potem to już mogą być zwykłe podpaski.
No, wrazie czego zostaną jako pieluchy
A mega podpaski to kupiłam bella - 3 opakowania

Ostatnia edycja:
reklama
A
Asiowo
Gość
majtasy mam na wszelki wypadek, szkoda mi zabrudzić swoje
A mega podpaski to kupiłam bella 3 opakowaniai zastanawiam się, czy nie za dużo, bo najgorsze są ponoć pierwsze dni, a potem to już mogą być zwykłe podpaski.
No, wrazie czego zostaną jako pieluchy
![]()
Ja tez bardzo negatywnie byłam nastawiona na te pieluchy przed 1 porodem i jak sie pozniej okazało zużyłam chyba 5 paczek, bo było mi było w nich wygodniej...

Podziel się: