reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

reklama
zaczęłam te Wasze ćw 6 coś tam i jakoś tak mi się słabo zrobiło:-p

któraś wraca po macierzyńskim do pracy?

Ja zaczęłam wczoraj ćwiczyć i dzisiaj zakwasiki się pojawiły, ale brzuchal taki okropny że się zmusiłam.
Ja się chyba zapłaczę bo macierzyński kończy mi się 7 maja, napiszę podanie o dodatkowe 2 tyg i jeszcze urlopik i chyba 1 czerwca będę musiała wrócić do pracy, no chyba że uda się przedłużyć o 2 miesiące z zaświadczeniem od neurologa. Z Mikim zostaje moja mama, ale ja tak bardzo chciałabym posiedzieć z nim do 3 lat, żeby miał takie same szanse jak Hubi, jednak matka to matka. Ale z naszymi kredytami nie damy rady wyżyć z jednej pensji, już teraz jest ciężko jak mam gołą pensję, a jak wrócę do pracy to prowizja jeszcze dojdzie.

mi sie macierzynski konczy 20 maja, tez pize podanie o kolejne 2 tyg no apozniej urlop z dwoch lat i tak mi sie robi 16 sierpnia.a co dalej???tez mamy kredyt,niby teraz odkladam co miesiac na rate kredytu wiec teoetycznie powinno nam sie udac skromnie przezyc kolejnych 7 mies wiec Fioletka bedzie miala 14mies. ale to tylko teoria a jak wyjdzie w praktyce to czas pokaze...moja mama pracuje a oddac malej do żłobka nie oddam:no::no::no::no::no: a opiekunka w wawce cholernie droga no i tez strach...i kółeczko sie zamyka.

Ja o pracy nawet nie myślę - zanim mi dziecko do przedszkola dorośnie to jeszcze dłuuugo:)) ja uwielbiam być w domku i z Misią - patrzeć jak co i rusz coś nowego się uczy, jak sie śmieje do mnie i rośnie w oczach!

Ale z innej beczki - czy którejś wypadają włosy? matko jak dziś umyłam to prawie garsciami jak rozczesałam...szoking! jak mi tak wypadac będą to sie łysa zrobię:(((

reklama
Do góry