reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

roxeen kusi naprawdę :tak:zgadzam się Gosia :tak:

cykorzycie sie :)
kobiety to tylko 5 dni ciezkich a reszta luzik ..najgorsze pierwsze dwa dni później z górki
mój D jest uzależniony od słodyczy jak palacz od tytoniu ... a daje rade wiec baby nooo
z reszta ja nie stosuje ilosciowych ograniczeń - 5 posilków dziennie + duuuzo kefirków pomiedzy tym i jogurtów naturalnych :-)

reklama
Wstyd się przyznać, ale jak sobie obiecałam, tak codziennie zapominam o brzuszkach :-D No i niestety czipsy, czekoladki, pączusie... Kurde, po remoncie muszę się wziąć za siebie!

Roxeen ja sie skuszę może od początku nowego miesiąca;-) muszę sobie poszperać i zobaczyć jak z przepisami zeby nie było że nie wiem co mam zjeść :tak:

a powiedzcie mi jak są te ćwiczenia 6 Weidera to pisze tam seria 1 ,2 ,3 czyli jak to mam rozumieć 2 serie po 6 każda to od razu czy np rano i wieczorem ? bom zgłupiała :blink:

Roxeen ja sie skuszę może od początku nowego miesiąca;-) muszę sobie poszperać i zobaczyć jak z przepisami zeby nie było że nie wiem co mam zjeść :tak:

a powiedzcie mi jak są te ćwiczenia 6 Weidera to pisze tam seria 1 ,2 ,3 czyli jak to mam rozumieć 2 serie po 6 każda to od razu czy np rano i wieczorem ? bom zgłupiała :blink:

Od razu :)

Hej dziewczyny :) trochę Was podczytują z racji, że moje bebiko też styczniowe. Nie udzielam się, bo czasu mi nie starcza na wszystkie obowiązki, ale teraz kiedy czytam o Waszych dietach, nie mogę się nie wtrącić. Wybaczcie mi, nie chcę się wymądrzać, ale czy aby na pewno odchudzanie jest zdrowe przy karmieniu piersią? Z tego co wiem, chudnąc szybciej niż 2kg na miesiąc, stężenie toksyn uwalnianych z tkanki tłuszczowej jest niebezpieczne dla niemowląt. Lepiej jest pozostać przy pełnowartościowej diecie i ograniczyć się do ćwiczeń, chudnąć powoli. Plis bez drastycznych posunięć, wiem, że karmienie się ciągnie i chcemy jak najszybciej wyglądać świetnie. Ale teraz przecież nie my jesteśmy najważniejsze. No, to napisałam co mi na sercu leży i z czystym sumieniem zmykam :)
blanes- a czy któraś z nas stosuje głodówkę, nie myśląc o dziecku?;)
ja uważam,że na Dukanie jeszcze zdrowiej jem, niż normalnie.. Bo nie pożeram słodyczy i innych niezdrowych rzeczy. Każda z nas ma swój rozum, nie przejmuj się;)

Mari_anna.. especially for you :D:D może coś takiego?
Zobacz załącznik 237515

Pasibrzuch, cycki rosnące na diecie :szok: o matko ... to dla mnie kolejny powód, żeby diety olać ... bo ja silna kobieta jestem i wszystko zniosę, ale nie większy cycki ... NIE NIE NIE i jeszcze raz NIE :-p

Blanes, ja co prawda na diecie nie jestem, ale zgadzam się z Paulą ... zdrowe jedzenie w rozsądnych ilościach jeszcze nikomu nie zaszkodziło :tak: a zgodnie z Twoją teorią, moja mała powinna być mocno zatruta toksynami, bo w pierwszym miesiącu po porodzie zleciało mi 8 kg ... a pochłaniałam nieprzyzwoite ilości jedzenia :sorry2:

reklama
Do góry