Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kurcze 2,3 5, 6 kg ja jestem do przodu 10 i aż boje sie pomyslec co będzie dalej. u mnie to może dwadzieścia wskoczy jak nie więcej. tylko że na samych piersiach to może 5 do przodu jestem.
Ale nie zamierzam się głodzic. Dzidzia najważniejsza. Potem będę myślała jak wrócic do formy :-)
Ja też wszystkie staniki musiałam wymienić tzn. kupić znacznie większe bo mi najpierw cycki zaczeły rosnąc zanim brzuszek wogóle było widać.
A ja to już ponad 10kg przytylam.Trochę zalamana tym jestem bo jem trochę więcej ale bez przeasady,a słodyczy prawie wcale sporadycznie tylko.I powiedzcie skąd te kilogramy.
Blizniak i Cyska jestem z wami ja tez juz ponad 10 do przodu ale coz pozniej bedziemy sie martwic # Magdabb smieszny ten twoj maz hehehehhe ja tez piersi mam wielkie jak arbuzki i tez duzo waza hahahaha
Pluszacze, bliznak, cyśka cieszę się zatem, że nie jestem sama z 10 na plusie! A tak poważnie to brzuch już zaczyna mi przeszkadzać i czuję się naprawdę ciężżżko
Kilogramy kilogramami, brzuszka już kawałek jest, ale wiecie co jestem zakochana w nim. Uwielbiam założyc jakąś tuniczkę tak żeby podkreślała dzidziulka. i uwielbiam jak ludzie zwracają uwage :-)