reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Sumko trzymaj się !!!!!
Zombi, dasz rade!! Trzymaj sie!! Kubiszona usciskaj od jeszcze jednej ciotki i nie dajcie sie ospom, zebom, niespaniu i innym paskudom! 
Maryska wyglada jak moj Malzowin po jedynej studenckiej bojce, w ktorej go widzialam

Maryska wyglada jak moj Malzowin po jedynej studenckiej bojce, w ktorej go widzialam

patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No Marysia widze daje czadu!!! A Olcia w kszaki przed mama zwiewa
;-)
Sumka trzymajcie sie tam...jedno dobre ze juz nie wroci:-)

Sumka trzymajcie sie tam...jedno dobre ze juz nie wroci:-)
reklama
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dziewczyny, może nie tu powinnam o tym pisać, ale trochę się denerwuję, a nie wiem, kogo zapytać... A do Was mam zaufanie... A to przecież też chodzi o maluszka, choć nie czercowego...
Wczoraj pojawiło mi się lekkie plamienie. Jest bardzo delikatne, to właściwie taki zwykły śluz, zabarwiony tylko delikatnie na brązowo - powiedziałabym cieniutkie kakao. Nic mnie nie boli, a poza tym, że jestem okropnie zdenerwowana czuję się świetnie. Wizytę u gina mam w czwartek. Czy któraś z Was ma takie doświadczenia? Czy powinnam się matwić? A może na ostry dyżur?? Nie chciałabym czegos zaniedbać. Szukałam informacji w necie, ale są sprzeczne. Kurcze, zaraz będę ryczeć...
Wczoraj pojawiło mi się lekkie plamienie. Jest bardzo delikatne, to właściwie taki zwykły śluz, zabarwiony tylko delikatnie na brązowo - powiedziałabym cieniutkie kakao. Nic mnie nie boli, a poza tym, że jestem okropnie zdenerwowana czuję się świetnie. Wizytę u gina mam w czwartek. Czy któraś z Was ma takie doświadczenia? Czy powinnam się matwić? A może na ostry dyżur?? Nie chciałabym czegos zaniedbać. Szukałam informacji w necie, ale są sprzeczne. Kurcze, zaraz będę ryczeć...
Podziel się: