reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Fredka trzymam kciuki

Mamoot - a z waga to trzeba wyluzowac .. aj zawsze słysze " o jaki blady - oj chyba anemia " i nie wystarczają moje tłumaczenia że taka jego uroda .. wyniki super .. z waga też zawsze był między10-15, góra 20 centylem - taka uroda :-)

reklama
Fredka trzymam kciuki - a termin ci sie trafił :)
u nas placze też najczęściej w dni kiedy niewyspany i przemęczony - ale to juz wtedy takie histerie o wszystko, takich wyreżyserowanych to - odpukać - raczej nei ma...

U nas dzisiaj zapowiada się świetny dzień. Ola od 5 rana wymiotuje z przerwami na sen. Mam nadzieje, że znowu nic nie podłapała, bo ja się jeszcze dobrze nie wykurowałam z jednego. Narazie śpi. Wczoraj rozrabiała cały dzień. Plac zabaw od 10 do 13. Później urodziny brata ciotecznego na wsi. Oczywiście odchodziło tarzanie w piasku, później mac donald, później jazda na rowerze. POszła spać po 22. Gwiazdeczka od przedwczoraj jeździ na normalnym rowerku dla dzieci na 4 kołach. Kot poszedł w odstawkę. A pedałuje, tylko dym leci.

Aha zapomialam napisac-wczoraj mloda zabawila sie w fryzjerke i wyciachala sobie prawie z polowy glowy wlosy....:baffled::shocked2: mam nadzieje ze jakos da rade zwiazac je w kite bo ma taki jeden plac i wyglada jakby lysiala.....

Pati, Noemi chciała dobrze, tylko ręka jej się omsknęła:-).

A co do Oli też myślę, że to po mc donaldzie. Biedna cały czas wymiotuje. Od rana jeszcze nic nie zjadła. Przed chwilą wypiła mleko. A tak to cały czas pije colę. Chociaż się wyspała. Wstała o 19 po 3 godzinach snu. Nawet nie próbuje się kłaść bo to bez sensu.

Fredka a co ona tam jadła? bo w sumie że świństwa to wiadomo ale akurat jeśli chodzi o maca to nie powinno byc nic nieświeżego czy nisprawdzonego...no i chyba by jej juz przeszło?
życzymy Oli szybkiego powrotu do zdrowia!!!
Noemi !!!! nawet nei wiem co napisać ;) pozostawiam bez komentarza....

reklama
Dziewczyny, czy u waszych szkrabów miałyście kiedys przypadek takiego "szczekajacego kaszlu"?? Co to może byc, Oliwka juz kilkakrotnie miała taki od zimy i każdy lekarz mówi inaczej, jeden, że zapalenie krtani, inny że zapalenie gardła a jeszcze inny że to alergia?? Czy podawałyście kiedys Pulmicort lub Berodual? Może pamiętacie w jakiej dawce?
Oliwka dzis w noc miała taki duszący "szczekający" kaszel i zaserwowalismy jej inhalację z pulmicortu i berodualu i przeszło, do rana ślicznie spała a w ciągu dnia śladu nie było widac po kaszlu. Wieczorem troche zaczęla kasłać więc jej znowu inhalacje zrobilismy a jutro do lekarza.

Do góry