reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Bartuś zębolku gratuluję
rusałko - dziwne zasady w tym przedszkolu

u nas niewesoło, dziś wieczorem zaczął wymiotować Wojtek, w ciągu 2 godzin 3 razy zwrócił, Iza też wymiotowała, oczywiście oboje w tym samym czasie, więc wygląda mi to na jelitówkę :baffled::-( teraz śpią Iza w łóżku a Wojtek na moim brzuchu. Siostra ma do mnie przyjechać na noc wrazie gdybym musiała z Wojtkiem jechać na dyżur do szpitala, boję się że mi się odwodni :-( trzymajcie kciuki pa

reklama
Nie, dostał antybiotyk, przypuszczam, ze zwykły lekarz pediatra leczył by to jako przeziębienie ale mamy w rodzinie specjalistę pulmonologa dziecięcego wiec zdiagnozował zapalenie płuc w sumie przechodzi lepiej niż zwykłe przeziębienie bo ma tylko okropny kaszel, nie ma gorączki kataru nic:tak:

'Ozesz cholera...zaatakowalo niezle tu widze...

Irmaa zdrowka i szybkiego powortu kochana dla Was wszystkich...

Syla rowniez dla Wojtka duzoo zdrowka!!!

Mloda od wczoraj tez nie chodzi do przedszkola ma mega katar i kaszel taki mocno odrywajacy sie..wiec do konca tyg.zostanie w domu...Ale broic to broi po staremu ;-)

reklama
Do góry