reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
no chłopaki zdrówka :tak:
u nas też niewesoło Iza w nocy z piątku na sobotę wymiotowała przez pół nocy i rano, potem w dzień było już lepiej, wieczorem znów zaczęła wymiotować, noc przespała i rano znów wymioty :baffled: pojechaliśmy do lekarza, wypisał nam w razie czego skierowanie do szpitala, kazał poić i obserwować, no na razie jest ok, pije herbatę zjadła sucharka, siusiu robi więc może będzie już ok :sorry2: Wojtek też ostatnio kiepsko sypia, w dzień niby jest ok, ładnie się bawi a w nocy co chwilę się budzi wierzga nogami głowę odrzuca do tyłu jak go biorę na ręce , jakoś tak dziwnie się pręży , nie wiem czy coś go boli czy co? dziś Grzesiek pojechał już do pracy więc czeka mnie samotna walka, mam więc nadzieję że nocka nie będzie taka jak dwie ostatnie :baffled::dry:

Irma, ja sobie właśnie przed chwilą pomyślałam, że jakbym była sama z dwójką to chyba osiwiałabym w sekundzie. Chylę czoła, niezmiennie i życzę zdrówka!

Irmaa powodzenia życzę!!!! i niezmiennie podziwiam...
a może jakieś zęby Wojtka męczą?
u nas po wczoraj niezjedzonej zupce, przepłakanym popołudniu i bardzo cięzkiej nocy pierwszy się przebił :)

Klaudia jak nie chadzila do przedszkola- przerwa swiateczna...wakacje-ostatni nasz wyjazd - nie chorowala- tydz. w przedszkolu i od 2 dni kaszel i katar:wściekła/y:

ale no kuzwa wyobrazcie sobie ze z jednego budynku do drugiego, czy wieje czy pada dzieci ida w samych mundurkach...na dworze bawia sie tak jak sie same ubiora...Duska zaklada czapke, kurtke szalik, ale nie potrafi zapiac sama zamka, czy guzikow i dupiec biega tak porozpinana...inne dzieci nawet czapek nie zakladaja bo nie umieja, czy niepamietaja i gluty po pachy....system angielski!:no:

reklama
Irmaa trzymaj sie kochana-tez podziwiam cie ogromnie!!:tak:

Bartus gratuluje pierwszego zabka :-)

Rusalko pogiete to przedszkole...A ta cala durna baba o ktorej pisalas na zamknietym to juz najbardziej ....

Do góry