reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Duska zdrowa..czyli syt opanowalismy! ale chcialam pojsc do GP tak do kontroli...juz sama nie wiem po co:Dchyba na ploty, bo prywatnie lubie te gin..a z brzuszkiem mnie nie widziala, a kibicowala nam podczas staran:D

Olga- nie daj sie imprezki za pasem;)

oj a mi Ola kaszle od kilku dobrych dni. Chyba zapiszę ją do lekarza. Pierwszy raz tak mi długo kaszle. Martwi mnie, że jest to kaszel odrywający. A te kilka dni to zaraz będzie 2 tygodnie:szok:. A innych objawów nie ma. Daje jej mucosolwan i eurespal i nic nie przechodzi.

Dla wszystkich ZDROWIA!!!!!
Fredka moja mloda ostatnio jak miala kaszel i taki wlasnie odrywajacy to sie ciagnal 3 tyg.....

Olga jednak zagorączkowała. Byliśmy u lekarki i ... nic a nic (węzły, gardło, osłuchowo - wszystko o.k.) hmmm Daliśmy mocz do badania i zobaczymy co wyjdzie

Olga zdrówka!!!!
ja to sobie myślę, że dziewczynki podłapały jakąś bakterię. Ala odpukać, a teraz Ola ma podobne objawy.

reklama
Dziewczyny 3 dniówka odpada, bo już miała, a poza tym lekarka powiedziała, że nic a nic nie wskazuje na 3 dniówkę (zapytałam o nią. Coraz bardziej podejrzewam zęby (czekamy na piątki). Aha i m twierdzi, że jej nieładnie pachnie z buzi...

Do góry