reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Asiu wiesz jak to z dziecmi raz się biją a raz kochają :tak: Ale ja z siostrą też i sie przyjaźniłyśmy i nienawidziałyśmy w dzieciństwie a teraz to ze śmiechem wspominamy i jesteśmy najlepszymi kumpelami:-) Mati i Madzia jeszcze nie zdają sobie z tego sprawy ale kiedyś napewno i mam nadzieję ze będą razem się trzymac:tak:

Ale te nasze dzieciaczki umią już rozrabiac. Ledwo to trochę urosło i juz wie jak mamę wkurzac :-) Mój mały to się robi specjalistą od wymuszania- jak widzi że Magda wcina loda to będzie stał i chodził za nią z takim wrzaskiem że aż uszy puchną aż w końcu to dostanie:tak: :eek: Normalnie ja mam dośc tych jego krzyków:baffled: :confused: o właśnie wcina kredki...

Aniu to tak jak moja Zośka mała terrorystka z niej (jak to mówi moja mama). Podjełam jednak decyzje że pora wziąść się za rozsądne wychowywanie Zosi , bo naprawde robi sie z niej rozpuszczone dziecko , które wszystko dostaje jak tylko jęknie

Daniel jak powie się NIE WOLNO to patrzy z podełba i macha łapakami jakby miał odleciaęć ( ka ptaszek) robi mine na podkówkę i przestaje ...ale jak tylko cżłowiek się odwróci to znowu naciera.. i tak wkółko.. najbardzie porządany jest kontakt w przedpokoju... chyba nigdy mu się ni znudzi

A najczęściej trenuję z nim NIE WOLNO podczas kąpieli... położyłam tam gabkę i jak próbuje jej dotknąc to mówię NIE WOLNO i już po jakimś czasie wie że i tak nie ygra i sobie ją darował.. ( dlaczego nie chce kontaktu nie wiem).. jak gąbka wpadnie mu w oko to pokazuje na nią paluszkiem i pacha rączkami ( jak wyżej opisałam) i zaczyna bawić się inną zabawką

reklama
Mati wczoraj pojął na dworzu że nie wolno jeśc piasku i zbierac petów:tak: Ale długo się nagadałam zanim to pojął:-)

Do góry