reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Ania, ucałuj Matiego od nas!!!
AniaS, to powinno być w wątku humorzastym ;-):laugh2:
Sylwia, a dlzcego nie ma jeszcze zdjęć dreptającego Wojtusia?:wściekła/y:

reklama
A Mati dziś właśnie zaliczyŁ spotkanie z asfaltem ulicznym- oba kolana zdrapane do krwi ale co najsmieszniejsze zero reakcji z jego strony. Wstał i dalej uciekał przede mną :-)

oj te dzieciaki-rozrabiaki a jeszcze niedawno leżały sobie i cieszyłyśmy się że się przekręci samo czy usiądzie i każda wzdychała "kiedy będziesz chodzić" a teraz mamy za swoje, oczy do okoła głowy a i tak siniaków pełno...i tak już będzie gdzieś przez najbliższe 15 lat....;-):-p:-)

Kubas na szczęście jeszcze bez pierwszej krwi, ale nogi i czoło cale w siniakach.
A teraz jeszcze od soboty mamy ospę już trzeci raz. Na slowo ospa już mi się niedobrze robi. Najpierw ja potem Bartek a teraz Kuba.
Cały biedak w krostach i marudek na całego

Wojciaszek też ma pierwsze zadrapania na nóżkach. No cóż, jak się na spacerze raczkuje.... Stwierdziliśmy, że w końcu wygląda jak prawdziwy chłopak.

hi, hi Ola też ma już podrapane nóżki, siniaka w kąciku oka i porapany policzek. Czasem zastanawiam się czy ona przypadkiem nie miała być chłopcem. taki z niej urwis, że hej. Poprostu jest wszędzie, a chodzi w zawrotnym tempie.

Sumka wiem przez co przechodzisz bo też niedawno z ospą walczyliśmy i Mati najgorzej wyglądał:-:)tak: Dużo zdrówka wam życzymy

reklama
Do góry