reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

oj chłopaki - cos sie rozpieszczacie - ZDÓWKA WAM ZYCZYMY!!!

a u nas spanie było z przerywnikami...Klaudia budziła sie co 2-3 h:no:..i kwiczała..a wszystko przez te zeby(3 naraz ida.. juz je pod palcem czuc)..Nad ranem skumalismy..i posmarowalismy jej dziasła..- i wtulona na chwilke jeszcze zasneła..Dobrze, ze wczoraj poszlismy wczesnie spac..w wyrku lezelismy juz po 20:-)....zasnelismy po 21:-)..

reklama
A tak apropo-kupilam gazete rodzice i jest super dodatek"Zdrowy malec"-jak uodparniac,domowej roboty syropki i inne cenne rady...Do tego jest tez plyta "krasnloludki" z piosenkami dla dzieci-cena6,50 zl.

a Daniel jest chory .. druga noc miałam nie przespaną.. wczoraj 3/4 nocy spał mi na rękach.. ma okropny katar i jedyna pozycja w której spał to półsiedząca u mnie na rękach.. po takiej nocy ledwo ruszałam grabiami.. dzisiaj powtórka z rozrywki chociaz już było lepiej .. lekarz na razie nie dał mu antybiotyku, czekamy co to będzie .. oj ale mi go żal, cały czas kicha ( super mu wylatują gilki), gardziołko boli a mnie czeka kombinowanie jutro wolnego

bidulek- zdrówka Danielku!!

Pati a my za duzo z Tobą chyba przebywalismy i po łączach wysłałas nam wirusy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D
kicham, prycham..gardło zawalone, nos pełny-fe..no i Klaudia tez ma katar..chrapała w nocy, ze hej..ale przespała całą nocod 20-7(jej to nie przeszkadzało)- a ja budziłam sie co godzinę:eek:

reklama
Do góry