reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Pati, ja zauważyłam na twarzy. Zobacz, czy ma we włosach, bo coś obiło mi się o uszy, że choć jeden pryszczyk powinien być w częsci owłosionej. Te początkowe, to tylko czerwone kropeczki. Te większe wyglądają jak bąbelki z płynem.

Zdrówka dzieciaczki!!!

reklama
Adam akurat po mloda jechal do przedszkola -zobaczymy co sie z tego wyklulo....Zaraz ja sprawdze...No i jak przybylo zaraz zrobie termin do lekarza...

A mi dzis wyskoczyly jeszcze trzy opryszczki...i to w takim miejscu ni na wardze ni pod nia i strasznieeeeeeeeee mi to przeszkadza..Prawa dolna warhe w polowie mam cala w opryszczkach-masakra!!!

Kasia my po przeleczeniu jakism super ekstra antybiotykiem nie pozbylismy sie gradowek, dopiero po zrobieniu wymazu (pisalam ci o tym) i wymazie dała zwykła gentamecyne za 1 zł do oczy i kurde zlazł!!! ale ma dalej brzydkie przekrwione dolne powieki i jesccze resztki splaszczone gradowek siedza ale widac sie sie spłaszczaja a trwa to juz 4 miesace od leczenia wiec niestety... ja sie boje ze to ***** wróci bo jest oslabiona od chorob oczy jej caly czas ropieja - a wymaz drugi robiłam i czyste oko, nie rozumiem tego jak moze oko ropiec a nie byc bakterii w tej ropce? Chyba ze to taka jej uroda bo ma te ropki tylko po spaniu, ale kurde wg mnie to nie jest normalne - co innego spiochy miec a co innego takie ropki w kącikach! Jak bede miec wiecej gotówki to powtorze badanie chyba!!!

U nas falszywy alarm...Jak na ospe te krostki za male,we wlosach nic nie znalazlam,w buzi ani sladu,nie bylo goraczki...Mam obserwowac....No i zadna krostka nam nie wyrosla od tego momentu kiedy to wynalazlam...Moglo byc ze ja jakis owad maly pokasal....

Jak weszlam wogole do naszego lekarza myslalam ,ze padne..przede mna z jakies 5 osob,za mna nastepne tyle,cala poczekalnia...Mysle sobie 1,5 h nie nasze.....:confused2: ale podchodze do rejstracji i mowie ,ze mamy jakies dziwne plamy:-D i zaraz poza kolejka weszlysmy :-) VIP-plamy ;-):-D

Fredka no jestem w szoku:szok::szok::szok:
Matek po chorobie ok ale coś dziwnego dzieje się z jego buzią. Najpierw zeszła mu skóra z noska i policzków a teraz ma na jednym policzku czerwoną plamkę:eek:Nie wiem co to, podejrzewam alergię ale narazie wstrzymuję się z wizytą u lekarza bo wiecie co się dzieje teraz w przychodniach, poza tym dopiero co wyszedł z choroby i nie chcę by coś podłapał. W sumie po nowym roku i tak mamy testy robić a narazie maści i kremy zostają

reklama
U nas z lekarzem jest o tyle dobrze, ze zawsze na dany dzien mozna sie zapisac. A jak by zabraklo miejsc, to od 18.00 działa nocna pomoc lekarska i tam zawsze przyjmą.

Wygląda na to, że Wojtka tylko zawiało. Rano jeszcze coś mówił o bolącym uszku, więc poszlismy na kontrolę, ale uszko zdrowe. Więc jak tak dalej pójdzie, to jutro pójdzie do przedszkola, a po południu na te testy alergiczne.

Ostatnia edycja:
Do góry