reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

ech szkoda pisać. Grunt, że dziewczyny wracają do zdrowia. Alci jeszcze cieknie z nosa a Olcia z rana mocno kaszle. Jakoś leci. Małolata ma we wtorek urodzinki a tu zero organizacji. Mąż dalej obrażony, mała nie ochrzczona, babcie- moja mama nos zadarty do góry a teściowa ciągle rozpacza że ta Ola to biedna itp. Niby że ma źle w domu, bo za mało poświęcam i poświęcałam jej uwagi. Matko jedna. Odechciewa się wszystkiego. A żeby było śmieszniej Adam idzie do pracy rano w sobotę i wraca w poniedziałek za tydzień. Tak sobie myślę, że gdzieś zabiorę małolaty we wtorek, zrobię im jakąś niespodziankę. Może zbiorę kasę od zainteresowanych i pojadę z nimi na zakupy zabawkowe, jakiś plac zabaw, mc donald itp.

reklama
Fredka Rusia ma rację, olej wszystkich, ty wiesz najlepiej co dla Twoich dzieci dobre. A babcia jest egoistyczna, myśli tylko o sobie by zobaczyć wnuczki, a potem ty i dzieciaki męczycie się i walczycie z chorobą. Trochę to dziwne i nieodpowiedzialne.

to dobrze!

Duska po tyg w przedszkolu zakatarzona;/(a juz nie pamietam kiedy miala katar!!!...dzis inhalator pojdzie w ruch...

No mloda tez zakatarzona i juz na gaedlo siadlo...Adam tak samo i jeszcze mnie dopadlo ... jeb** mac!!! gardlo mnie boli...i chyba jakies zatoki zaczna schodzic... tez musze dzis inhalator uzyc...chociaz nie wiem czy akurat cos to da...przy jego mizernej pracy!!

reklama
Do góry