reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Obawy

Bardzo przepraszam, jeżeli kogoś uraziłam. Nie było to zamierzone. Efilo, przecież Ci podziekowałam za odpowiedzi. A myślę, że z tymi nastrojami to każda tak ma. Raz tak raz tak.
Agatkaa jest mi bardzo smutno z Twojego powodu. Ja pewnie też do Ciebie niedługo dołączę.
Dzisiaj odbieram pierwszy wynik bHCG, zobaczymy. Na razie działam na własną rękę. Do gin pójdę najwcześniej w piątek, może wtedy zobaczę dzidzię, dam sobie jeszcze kilka dni.

reklama
Zuza, spoko. Trzymam kciuki strasznie mocno żeby wyniki były optymistyczne. :tak:

A Ty Jolu nie świruj :-) wszystko będzie super. :cool2:

Zuza - nie zamartwiaj sie teraz. naprawde na wielu forach czytalam, ze wiele dziewczyn nie widzialo od razu dzidzi i mialy juz nawet wyznaczony zabieg...a potem okazywalo sie, ze jest i dzidzia i serduszko:-) Nic jeszcze nie jest wiec przekreslone. Pamietam jak chcialam zrobic usg w 6 tc i ginka mi zabronila - powiedziala, ze na poczatku dzidzie roznie rosna i to za wczesnie, bo moge sie niepotrzebnie denerwowac. Piszesz, ze znasz date zaplodnienia - pamietaj jednak, ze czasem plemniki moga przezyc nawet tydzien, wiec...

Wiem, ze latwo pocieszac. Ja tez sie ciagle denerwuje. Teraz usg genetycznym - zeby nie bylo zadnych wad....:no:

Fantazja, no tak to niestety jest że decydując się na fasolkę kupiłyśmy pakiet stresowy na całe życie.
Jak się przestaniesz martwić usg genetycznym, to w 20 tc wyjdzie że nóżka jest za krótka w stosunku do długości główki, itd. A potem żeby porażenia jakiegoś nie dostało podczas porodu, żeby się nie udusiło podczas snu, a potem już z górki ze stresami i będziemy nie spać po nocach czy aby nasza fasolka narkotyków nie bierze, albo w ciąże nie zaszła :-D

Ech..martwie sie bo wszystkie, doslownie wszystkie objawy mi minely:no:
A to przeciez jeszcze nie koniec pierwszego trymestru...

Wcale nie mam zamiaru sie kłocic ,i wcale nie chodziło mi o toxo chyba mam prawo do swoich uczuć i do ich wyrażania ,a gdzie pisze to mojasprawa.Miłego dnia:-)

Odbiegajac troche od watku - Goska ja tez klocic sie nie bede. Jezeli natomiast rzucasz jakies osady na ogolnym (typu, ze tu zla atmosfera i dziewczyny wszechwiedzace) to jest to krzywdzace, bo nie dajesz nawet szansy obrony itp. Ja, gdyby nie post Aletki to nie przeczytalabym pewnie tamtego wpisu. A to nieladnie obrabiac komus dupe za plecami. I to moje zdanie w tej sprawie. Tematu wiecej ciagnac nie zamierzam. Zreszta mysle, ze powinnysmy skakac tu ze szczescia a nie sie klocic:-)
Milego dnia rowniez:-D

Sorki Fantazja ,ze cie tak to dotknełó naprawde nie chciałam pupci nikomu obrabiac:no: przykro mi.Bądzmy dla siebie miłe i wyozumiałe a swiat bedzie lepszy:-)

Nic sie Gosiu nie stalo. Moze ja przewrazliwiona jestem, bo brak objawow mnie martwi:no:
Najwazniejsze, ze spor zazegnany:-D

reklama
poczarujcie coś by i mi tak mocno dokuczliwe objawy minęły..... czasem wydaje mi się że jestem jakimś ciążowym pechowcem - ewenementem :-(

Do góry