reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mońcia koniecznie rano do lekarza jak Ci nie przejdzie. Ja przez takie coś w styczniu trafiłam na 4 dni do szpitala. Pij dużo żebys się nie odwodniła.
Przy takich dolegliwościach potas się szybko wypłukuje z organizmu.

reklama
Mońcia biedluko :-( Współczuję szczerze. Tak jak poprzedniczki: jak jutro nie przejdzie koniecznie się skontaktuj z lekarzem. Tulę i ZDRÓWECZKA ŻYCZĘ! :-)

ogólnie ja nie lubie się użalać i przesadzać ... ale teraz to inna sprawa , chodzi o dzidzi :) na pewno pójdę jak będzie źle , ale powiem Wam że brzuch mnie już nie boli .... za to ciężko się na pupci siedzi ;p

kiślu nie mam ... ale jakoś nie patentowałam takich rozwiazań ,
zawsze miętowa i pomaga :)
później zjem kromeczkę chleba z masełkiem cieniutko i delikatną szyneczką i zobacze co się stanie...
najgorsze że B. mi chrupie czipsami nad uchem :crazy: i bym sobie zjadła ale nie bede :rofl2:

chyba się czymś podtruliśmy...bo on wczoraj miał taką akcje po obiedzie.... i teraz przed chwilą też miał jakąś małą rewolucje ...
ale rybe jedliśmy - dobrą bo pstrąga (nie kupowanego w super markecie ;) ) tylko może sos może nam zaszkodził bo osty ze śmietanką był....całkiem możliwe....

Mońcia zdrówka życzę, połóżcie się odpocznijcie wypijcie herbatkę i wszystko do jutra na pewno przejdzie :tak: trzymam kciuki żeby juz nic Was nie męczyło :tak:

puki co odpukać jest dobrze :) od 3h nic się nie dzieje :) uff.. oby do jutra nic nie było i bedzie spokój

Mońcia udzieliło mi się od Ciebie :-( Z tym że na razie sam ból brzucha. Masakra. Piję miętę i zażyłam dwie nospy. Mam nadzieję, że mi jakoś przejdzie szybko bo z bólu aż się ruszać nie mogę :-(

twilight , współczuje szczerze.... Ja zjadłam mini kolacyjkę delikatną , herbatka miętowa też zrobiona.... więc mam nadzieje że pomoże ... i u Ciebie też bedzie dobrze ! :*

reklama
Mońcia udzieliło mi się od Ciebie :-( Z tym że na razie sam ból brzucha. Masakra. Piję miętę i zażyłam dwie nospy. Mam nadzieję, że mi jakoś przejdzie szybko bo z bólu aż się ruszać nie mogę :-(
do łózeczka, połóż się na boczek i próbuj spać, trzymam kciuki żeby wszystkie bóle do jutra przeszły....dobrej nocki życzymy Wam....i tulimy na dobranoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry