reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak ciągnąc temat trochę dalej...mam pytanko czy u Was też się poprawiło z "tymi" sprawami? U mnie bez porównania :rofl2: zapomniałam o zaparciach i czuje się wspaniale...unormowało się u mnie tak od 2 tyg...ciekawa jestem czy też u Was lepiej ;-)

reklama
U mnie tak na dwa razy. W jeden dzień jest dobrze a w drugi katastrofa, ale idzie sie przyzwyczaić.

U mnie trochę lepiej, ale podejmuję nadzwyczajne środki: wieczorem, przed snem zjadam 3-4 łyżki otrąb owsianych i popijam szklanką wody, piję prawie 3 l wody dziennie :eek:, a rano, 30 min przed jedzeniem tę leczniczą wodę Jana, a jak nie mam to ciepłą wodę z cytryną. Efekt minimalny jest, ale bez szoku :-(

Ja wspomagam sie sliwkami z puszki z jogurtem aktivia, a do tego min 2 jablka na dzien. Zrezygnowalam z bananow, choc nadzwyczajnie mi ostatnio smakowaly. do tego mietowa herbata na czczo :p costam pomaga....

A zmienię trochę temat. Otóż się pochwalę (choć może nie ma się czym chwalić ;-)), że dziś pojawiła się siara po raz pierwszy. Zaraz wypchnę tyłeczek na spacer i zahaczę o tesco to kupię sobie wkładki laktacyjne. Kurczę, kolejny objaw, że rośnie we mnie istotka nowa. Powiem Wam, że ciąża to dla mnie okres ciągłego zdziwienia ;-)

mnie też czasami moczy ale to w nocy ;) a na dzień zamiast wkładek to wkładam puki co waciki ale i tak w dzień mam sucho :p :)

a co do "tych spraw" to Doe myślałam że mówisz o .... tamtych sprawach :D :-p:blink:
a te sprawy toaletowe u mnie różnie .... ale nie stosuje żadnych środków wspomagających :tak:

jeżeli chodzi o te sprawy to ja nie mam problemu, pozostałam przy normie dwa razy dziennie tylko zmieniłam lek z Femibionu na Prenatal Classic i w nim zawarte jest żelaza, jakże się wystraszyłam jak zobaczyłam ciemną zawartość kibelka. Rozkminialiśmy z mężem pół wieczoru co może być przyczyną:-D
Ja zjadam jedno jabłko dziennie, jem co 3h, pije dużo różnych płynów i dzięki Bogu jako "idzie":-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry