- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny mam pytanie do Was!!!
bo właśnie zauważyłam na bluzce mokre plamki na wysokości prawego sutka :/ czy to możliwe, że to już ta "siara" mi leci? czy co to może być?![]()
radziła bym iść do lekarza, bo to za wcześnie...
Mońcia to chyba większość się zdarza, ja też tak miałam choć z przerażeniem biegłam do łazienki, bo myślałam, że może zaczęłam krwawić. Gin powiedział, że to normalne i będzie się zdarzać

SophieAnne25
Fanka BB :)
wika mi się raz zdarzyło popuścić jak wymiotowałam, ale zaczęłam ćwiczyć mięśnie kegla i już mi się to nie zdarza. To ma tez chronić, przed nietrzymaniem moczu po porodzie.
fasolinka0722
Fanka BB :)
Witam dziewczyny. Mam maly problem i mam nadzieje ze mi jakos doradzicie... Mianowicie dzis rano zaczela mnie swedziec cipcia
slyszalam ze to czesto sie zdaza w ciazy i to normalne bo my ciezarne szybciej lapiemy infekcje. Nie wiem co robic bo tego nigdy nie mialam.
wyczytalam ze dobry jest na to gynalgin w globulkach, kolezanka mi dala przed chwila takie bo sama niedawno w ciazy chodzila i jej pomoglo, ale tam jest napisane zeby koniecznie sie z lekarzem skontaktowac i nie brac w ciazy, a ja mam do gina dopiero 15 lutego
pomozecie cos?
wyczytalam ze dobry jest na to gynalgin w globulkach, kolezanka mi dala przed chwila takie bo sama niedawno w ciazy chodzila i jej pomoglo, ale tam jest napisane zeby koniecznie sie z lekarzem skontaktowac i nie brac w ciazy, a ja mam do gina dopiero 15 lutego
reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Majufka 

o Boże 

a może to, ze dzieciątko urodziło się martwe nie ma związku z siarą?? jestem w szoku 

mnie z Igorem leciała też koło 5 miesiaca i wszystko było ok... lekarz nie widział w tym nic złego

Fasolinka, ja bym jednak podjechała na dodatkową wizytę do gina
to ze te globulki były dobre dla koleżanki, nie oznacza, ze będą odpowiednie dla Ciebie

mnie z Igorem leciała też koło 5 miesiaca i wszystko było ok... lekarz nie widział w tym nic złego

Fasolinka, ja bym jednak podjechała na dodatkową wizytę do gina

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: