reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
bardzo lubię to uczucie jak się tak wypina :)))))
nadalka jak to mokra? :szok::szok:

Sabib. też nic nie czuje.... i czekam z niecierpliwością na pierwszy konkretny ruch :)

A propos odczuwania ruchów to mi lekarz powiedział, że Dzieciaczek jest drobniutki i ma cieniutkie nóżki więc nie mam się spodziewać ruchów wcześniej niż po 20 tygodniu:-( Przestałam więc czekać i się denerwować, że inne Dziewczyny już czują a ja nie. Na każdą przyjdzie czas aczkolwiek zazdrość zżera ;-)

trzeba też brać pod uwagę to, że mimo iż wszystkie nazywamy się lipcóweczkami to często jest między nami spora różnica w tygodniach ciąży, i to w okresie, kiedy widać sporą różnicę ;) także głowa do góry kobietki :))))

a niektóre pewnie urodzą podczas finału Euro hahaha

u mnie mały powrót porannych pawi, otworzyłam lodówkę i ledwo doleciałam do łazienki, ki czort? Mam nadzieję, że to jednorazowa akcja...

można powiedzieć że nie które z nas to czerwcóweczki ale co tam, trzeba się odmładzać :-D

nadalka,spróbuj powiedzieć inaczej ;p

mi dzisiaj na kilka minut zrobił się taki mega twardy brzuch....i po jakiś paru minutach wrócił do normy... [?] hm

reklama
Róża - ja na bank urodzę dokładnie w finał euro mówię Wam :-D:-D, chociaż termin na 18 ale ja mam zdecydowaną tendencję do falstartów a mój A. chyba będzie miał pecha :-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry