reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mnie dzisiaj baardzo boli pęcherz i ogólnie to była ciężka noc. Od 3:30 kopał mnie po pęcherzu , o 5 dał usnąc, ale nie na długo. O 6:20 znowu zaczął, więc już wstałam bo mam dość chodzenia co 5 minut do kibelka.
Dzisiaj wizyta więc zobaczę gdzie dokładnie się umiejscowił że tak daje popalić :-D

reklama
hehe JH jak ja Cię rozumiem Kobietko, ajjj łobuziaki z tych naszych maluszków, ale kooochane są,że dają o sobie znać:)

Moja wczoraj kopała mnie po baaardzo pełnym pęcherzu. Nie chciało mi się z kanapy wstawać do łazienki więc tak trochę jeszcze zbierałam, a ta mnie zaczęła okładać i trzeba było lecieć do kibleka ;-) Mały złośliwiec :-D
Mnie ostatnio męczą zaparcie i wzdęcia okrutnie. Jelita bolą jak diabli. Masakra :-( Jem dużo błonnika, staram się dużo pić i stosować do zasad zdrowej i zbilansowanej diety a tu takie cuda :-(. Mam nadzieję, że nie będzie mnie tak męczyć do końca ciąży.

qrde dziewczyny to chyba jakiejś fatum na nie przespane nocki.
mnie dziś ok 3 obudził taki ból w krzyżu że myślałam, że zwariuje. Mówię sobie pewno małej przeszkadza, że pęcherz pełen i dlatego usiadła sobie na kręgosłupie i czeka aż matka łaskawie dupsko z wyra ruszy do kibelka no więc wstałam. wysiusiałam co trzeba i ból minął mam nadzieję że to tylko od tego. :)

Twilight może zapytaj swoje gin o coś na zaparcia to ci da. Serdecznie współczuję. Ja jem dużo jabłek i nawet nie jest źle.

Twilight - na zaparcia odwrotność żelaza czyli magnez:tak: Pij dużo, jedź ciemne pieczywo, jabłka, jagody. Nie banany i mączne rzeczy.

Dzięki dziewczyny. Wszystko tak jem właśnie :-( Ostatnio trochę mniej piję, nie mogę się zmusić :-( No i czasem sobie banana nie mogę odpuścić bo baaardzo lubię a mają dużo potasu. Jeśli mączne rzeczy to tylko z pelnoziarnistej, brązowej mąki.
Lekarki pytałam i w zasadzie powiedziała to co Wy :-)

a mnie tak boli cała miednica.. że jak wstaję to ledwo ledwo.. ale sobie myślę dobrze - rozrastaj się , bedzie trochę lżej :-D
a tak w ogóle to dzisiaj małe w nocy się tak wyciągnęło że zauważyłam że moja macica sięga już ok 4-5cm nad pępkiem? to nie za szybko?

twiling wiem cos o tym z tymi jelitami, mi kazał cukry ograniczyć, oprócz tego nie moge duzo nabiału i wszystko co kapuściane i strączkowe odpada bo była masakra jak zjadłam nawet gotowana brukselke

reklama
ania po brukselce zawsze jest masakra :D:D:d hehe
ja mam podobnie dziewczyny, ale obstawiam, ze to przea to, ze pożeram słodycze tonami...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry