reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oj a mówią że ciaża nie choroba :-D jak nie choroba jak każdej z nas coś dolega...tu boli, tu skrzypi - a tu cierpnie :wściekła/y::-D

a moje panienki dzisiaj mi taką dyskotekę w brzuchu urządziły że hej...chyba świętowały wczorajszą udaną wizytę i to że się ukrywały przed rodzicami :-D ale dobrze niech tańcują a co mi tam.... ja się cieszę, że je czuję...a jak pytałam ginki jak odróżnić czy koopie jedna czy druga no to powiedziała że się nie da...bo niby jak... jak one leżą jedna na drugiej :tak: ważne że sie ruszają... :tak:

reklama
zawszę sie drę jak ktoś mówi, że ciąża to nie choroba... ludzie nie wiedzą co mówią;/ szczególnie jak ktoś naprawdę ciężko przechodzi.... ehhh

moja mała też harcuje, chyba głodna...

agucha a pomyśl jak będzie fajnie jak malutkie będą się wypinały, będziesz miała dwa razy więcej obiektów do podziwiania:):)bo to 4 stópki, 4 rączki... jejjj:)

dziewczyny a zauważyłyście zeby Wam się bioderka rozchodziły?? bo ja nigdy nie miałam tego atutu , a tu normalnie z tygodnia na tydzień widzę,że mi się normalnie kości biodrowe rozchodzą i takich ,,kobietowych,, kształtów nabieram - i to nie moje urojenie, bo męzul też zauważył

Ostatnia edycja:
no an pewno na pewno już nie mogę się doczekać kiedy będe czuła te ruchy i na zewnątrz, J. tak bardzo na to czeka....:-)

Ann nie głódź dziecka - idź coś zjedz kobieto :cool2:

mela - mnie sie nie rozrastają, ani w pierwszej cąży ani teraz nie widzę, a mogłyby choć ciut :tak: Ale spoko, tak sie też da urodzić spore dziecko :-D

Mela- zauważyłam, zauważyłam nie ciężko nie zauważyć, że się ma coś czego dotychczas brakowało:eek::sorry:

ja mam naturalnie dość szeroko ;p tzn nie jakoś mega ale bioderko było zawsze więc puki co tego nie zauważyłam , za to widzę ciągle powiększający się biust - który rośnie i rośnie :-)

dziewczynki powiedzcie mi , im dzidzia bedzie większa w brzuchu, to będzie walić w pęcherz..? mnie już 3 dzień kopie po pęcherzu :/

reklama
ale to takie dziwne uczucie, jak by ktoś na ułamek sekundy ścisnął mi pęcherz:/ nigdy wcześniej nie czułam takiego uczucia.. hehe :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry