reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mój M. w pierwszej ciąży śmiał sie, ze zarabia tylko na papier toaletowy :-D:-D:-D

reklama
a ja wiem gdzie:-D mój Żuczek jest jakoś wysoko czuję go w okolicach pępka a teraz mnie gila pod pępkiem aż się zastanawiam jakie fikołki sobie sprawia:-D:-D:-D:rofl2::happy:

Jak Was czytam to mi zawsze troszkę ulży bo chociaż nie jestem sama :-)Moje jelita tez wariują,czasem to mnie tak napierdzielają że już sama nie wiem co jesć. I do tego już od jakiegos tyg dzidzia kopie mnie w okolicy pęcherza i non stop siku latam. Wy piszecie że wysoko czujecie ruchy a ja się znowu martwię że za nisko bo cały czas czuje w dole brzucha.

Jak Was czytam to mi zawsze troszkę ulży bo chociaż nie jestem sama :-)Moje jelita tez wariują,czasem to mnie tak napierdzielają że już sama nie wiem co jesć. I do tego już od jakiegos tyg dzidzia kopie mnie w okolicy pęcherza i non stop siku latam. Wy piszecie że wysoko czujecie ruchy a ja się znowu martwię że za nisko bo cały czas czuje w dole brzucha.

ojej i następna martwiąca się...
zrobię listę z martwiącymi się i bedziecie codziennie rano bite :-p:-p:-D:-D:-D:-D
ja też czuję raz w bok mnie kopnie, raz koło pępka coś majstruje.. wczoraj nad pępkiem ale to już 24t to co się dziwić... ?
czasem kopnie mnie nad samą cipuchą,,, kopie tam gdzie ma ochotę, a to już przecież nie zależne od nas :-p

ojej i następna martwiąca się...
zrobię listę z martwiącymi się i bedziecie codziennie rano bite :-p:-p:-D:-D:-D:-D

aż trudno uwierzyć,.... jeszcze niedawno to Ty się zamartwiałaś byle czym :-p:-p ale dobrze, że ci przeszło :-) i do reszty martwiących się APEL proszę brać przykład z Nadalki i przestać się martwić :tak:

aż trudno uwierzyć,.... jeszcze niedawno to Ty się zamartwiałaś byle czym :-p:-p ale dobrze, że ci przeszło :-) i do reszty martwiących się APEL proszę brać przykład z Nadalki i przestać się martwić :tak:

taaak JA JESTEM NAJLEPSZYM PRZYKŁADEM JAK CZŁOWIEK MOŻE SIĘ ZMIENIĆ :-D Bedziemy się martwić , jak na prawdę będzie coś się działo złego :-p

dziewczyny takie małe pytanko , czy was też bolą nogi...? bo mnie czasem bolą na zmianę pogody a jak bolą mnie nogi to i jajniki zaraz... mam takie uczucie jak by mi krew ciężko płynęła, od kolana do pół łydki... ehh jak nie urok to sraczka, dzisiaj chyba już apap pójdzie w ruch :crazy:

reklama
mnie nogi nie bolą ...
ostatnio tylko mi się paluszki obtarły w butach (mimo że je nosze non stop i już są rozchodzone) ale przypuszczam że to dlatego że było ciepło , długi spacer i mi lekko się przypuchły nogi :p
a tak to nie narzekam na nic ;) chyba ze czasami na sutkiiiiii :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry