reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Patra znam to a najgorsze jest ze to boli i pali okropnie, najgorzej w ogóle na bok sie polozyc :szok: dobrze że wolno nam Renie - super środek

reklama
Patra współczuje :-( spróbuj migdały podobno działają...ja nie próbowałam, bo wezmę tabletkę i pomaga...

Migdały i imbir też nie działają :-D Ratuje mnie jedynie mleko i cukierki miętuski :-D Tyle że non stop musze mieć je w buzi, bo jak nie to zgaga murowana :crazy:

a mnie boli kość ogonowa:eek::szok: może jako część miednicy też jakoś ucierpiała, ale dziwne to to to:sorry:
a na zgage ponoc moze pomoc rowniez herbatka imbirowa, łatwiejsza do przetrawienia bynajmniej dla mnie:-)

Herbatke ze świezym imbirem próbowałam - minus :no:
Z kroplami to nie wiem, trzeba będzie spróbowac, tym bardziej że działają miętuski, tyle że musze je mieć cały czas w buzi. Może krople bedą dziaały dłużej, bo nie chce wiecznie coś mieć w buzi :rofl2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry