reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja też ostatnio właśnie o to pytałam moją gin i powiedziała ,że to mój puls na 100%
heh a ta czkawka u maluszka to musi być fajne ćwiczenie dla naszych baloników:):)

A pod koniec to już jest denerwujaca :-D ta czkawka malucha, które potrafi ją mieć kilka razy na dzień.

Słuchajcie, ktoś tam do mnie puka z Brzucha:)
Tak od wtorku coś troszkę czułam, ale dzisiaj wieczorem to tam chyba jakiś fitness odchodził:szok:
Aż M. poczuł, jak przyłożył rękę:-D

Gratulacje charlotteB tych fitnesskowych ruchów :-) Czuję to samo - Emilka mi wyrośnie na zawodową sportsmenkę (mój pracodawca się ucieszy).. codziennie w godz. 18-20 od 2 tygodni robi sobie intensywny trening zumby albo spinningowy :-D

U mnie w nocy też jakieś 30min fitnessu w brzuchu się odbywało :p może to po walce Kliczko vs Chisora :p !!

ale doznałam rano szoku na wadze.... przed ciążą 63kg czasami 63,5 kg
potem w ciąży 62 na początku , później 61....ostatnio na wizycie w końcu 63kg .... dzisiaj staje 61,5 :| ktoś mi to wytłumaczy ?? a jem normalnie....

Ostatnia edycja:
Hejo! :)
Dziewczyny czy Wy też macie taki ból, chociaż to nie ból raczej, tylko takie ciągnięcie przy pachwinie? :)
Nie wiem o co chodzi...

mała szaleje dzis cały dzien ale mam takie odczucie jakby jakas cześć na brzuchu mi sztywniała czy to moze dzidzia sie prezy? nie cały brzuch tylko np. pas na srodku i czuje jakby tam fikała bo mi skóra na brzuchu podskakuje fajny widok

edzia więzadła oszczędzaj się

reklama
edzia - mamy, mamy, to chyba naormalne ;)
ania - nooo ja to lubię to uczucie :D to dzidziol się wystawia mocniej, a jak go tam popukam to ucieka gdzie indziej ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry