- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Agulka2012
Fanka BB :)
dziewczyny mój gin powiedział mi że ten napinający się brzuch to normalne. od 20 tc ponoć macica się kurczy. normą jest do 5 skurczy/napięć dziennie
DariaN
Fanka BB :)
polcia mnie też dziś bzusio bolał właśnie w okolicy pępka i to pierwszy raz w tym miejscu no ale jak na razie minęło 
a swędzi bo rośnie
a swędzi bo rośnie
Dziewczyny ... umieram ...
pojechałam z dokumentami do pracy , dojechałam do centrum naszego handlowego , weszłam do naszego sklepu i musiałam biec na WC... ale nic , ciężko było cokolwiek zrobić ... zimne poty cała mokra byłam . Wróciłam do sklepu , gadam chwile i znowu ostry ból i poleciałam...(już nie wspomne że to toaleta publiczna ale co miałam zrobić....) spędziłam 20 min , umierałam na kibelku
nie chce pisać co się działo ale jak by mi ktoś kran odkręcił
dramat.... więc zrobiłam później delikatny obiad , położliśmy się spać przed 17 wstaliśmy i poszliśmy do mojej babci , ledwo do niej doszłam a mamy 10 min
wbiegłam od razu kibelek .... znowu to samo ... mam nadzieje że to jednodniowe...ale jak jutro nie przejdzie to zadzwonie do lekarza
pojechałam z dokumentami do pracy , dojechałam do centrum naszego handlowego , weszłam do naszego sklepu i musiałam biec na WC... ale nic , ciężko było cokolwiek zrobić ... zimne poty cała mokra byłam . Wróciłam do sklepu , gadam chwile i znowu ostry ból i poleciałam...(już nie wspomne że to toaleta publiczna ale co miałam zrobić....) spędziłam 20 min , umierałam na kibelku
nie chce pisać co się działo ale jak by mi ktoś kran odkręcił
dramat.... więc zrobiłam później delikatny obiad , położliśmy się spać przed 17 wstaliśmy i poszliśmy do mojej babci , ledwo do niej doszłam a mamy 10 min
wbiegłam od razu kibelek .... znowu to samo ... mam nadzieje że to jednodniowe...ale jak jutro nie przejdzie to zadzwonie do lekarzaMońcia jak ci do jutra nie minie to obowiązkowo do lekarza! Raz usłyszałam w gabinecie u położnej, że trafiła do szpitala dziewczyna z grypą jelitową. Niestety o 4 dni za późno, bo zwlekała i myślała że samo minie. Dziecka nie uratowali 

reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się:
Ale w razie czego kontakt z lekarzem musi być! No, głowa do góry!