reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze piękne rosnące BRZUSZKI

No to ja też pochwalę się buniem sprzed tygodnia czyli w 28 tyg. Ja co prawda wyglądam marnie ale jak już chłop weżmie do ręki aparat to ja zawsze nie przygotowana. W weekend muszę się zrobić na bóstwo i zrobić jakieś porządne fotki co by się dziecko potem za mamusie nie wstydziło!:-D:szok:

reklama
fiu fiu fiu.....

BRATKA kurczę ślicznie wyglądasz w ciąży.....:tak::tak::tak::tak:

KACHURKU na prawdę nie masz co narzekać zgrbana dziewczyna z Ciebie to raz dwa wysoka jesteś i do tego sympatyczna ładna buźka aha i żeby nie było że się podlizuję no:-) i brzusio kochany:-)

Bratka no prosze jaka pozowana fota;-) Świetnie wyglądasz:-)

Kachurek cudnie wygladasz. Buniek śliczny. Bardzo ładnie Ci w ciąży:tak:

No to ja też pochwalę się buniem sprzed tygodnia czyli w 28 tyg. Ja co prawda wyglądam marnie ale jak już chłop weżmie do ręki aparat to ja zawsze nie przygotowana. W weekend muszę się zrobić na bóstwo i zrobić jakieś porządne fotki co by się dziecko potem za mamusie nie wstydziło!:-D:szok:
nio nio nasza dentystka sadystka hihihi tez sliczniutka :-D:-D:-D:-D

zgadzam sie z dziewczynami:tak:
bunie śliczniutkie, takie zgrabniutkie;-):-D
dziewczyny a tak swoją drogą to ładne sylwetki macie takie zgrabne jesteście:tak:

Kachurku ślicznie wyglądasz i bunio zgrabniutki, ja sie przy okazji troche uspokoiłam bo każdy mi mówi że taki mam mały ten bunio a oni by pewnie chcieli żebym była gruba jak beczka :-)

kasiu mówisz;-),że ta dentystka-sadystka jest śliczniutka, mi nie wygląda na dentystkę, widziałyście kiedyś taką której z oczu dobrze patrzy. No i jeszcze, żeby była taka zgrabna. Ja znam same grube sadystki. No nie kachurku ja ci nie wierzę. Coś mi nie pasuje;-) no ale fakt, co ty straszysz, że niby źle wyglądasz. Gdzie i kiedy bo nie na tym zdjęciu. Iwo na pewno się nie powstydzi takiej mamy:tak:

Dzięki dziewczyny bardzo miło mi się zrobiło, zwłaszcza że czuję się taka zgnuśniała. A o do zawodu to fajnie ludzie na mnie patrzyli jak poszłam do pracy 4 lata temu- jak patrzę na stare zdjęcia to wyglądałam jak dziecko. I ludzie patrzyli z przerażeniem : ale pani już kiedyś zęba wyrywała????????? Haha. Ale szybko się przekonali i mam wierną klientelę. Zwłaszcza dzieci i faceci są super pacjentami bo jak zaufają jednej osobie to już są wierni. A do dzieci mam chyba rękę bo bardzo mnie lubią i jak się fama wytworzyła że sobie radzę z niegrzecznymi dziećmi to rodzice z okolic zaczęli mi przyprowadzać wszystkie łobuziaki z promienia kilkunastu kilometrów i już miałam dosyć, bo można mieć cierpliwość do 1 rodzynka dziennie ale nie kilku! Ale nie rozumiem opowieści w stylu , że dziecku coś było robione na siłę, tatuś trzymał za głowę a dentysta rwał na żywca! A często się takie rzeczy słyszy! Ja uważam że nic na siłę , prawie każde dziecko da się przekabacić, a potem mi jeszcze rysunki przynoszą . Oj się rozpisałam na tematy zawodowe ale już tyle siedzę na zwolnieniu że mi się chyba trochę tęskni za robotą. Może nie tyle za pracą co za kontaktem z ludżmi bo to w tym zawodzie jest najfajniejsze.

reklama
Jeny dziewczyny napatrzec sie niemoge na wasze brzuszki sa slodkie :-) i pomyslec ze rok temu tez taki mialam ;-)
Utulanka dla wszystkich brzuszkow :-)

Do góry