Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dokładnie! Maksowi w większości wózków wystawała głowa ponad oparcieu mnie kess odpadł z tego tytuły ze jak wsadziłąm Filipa( jest bardzo drobny) to głowe miał doslownie w budce, oparcie do karku ;/ moje dziecko spi na spacerze inie chce mu skrzywic kregosłupa,
PP po sklepie tez nie umiaąłm ujechac ale na ulicach to jest cos innego,łatwo przyjemnie i bez wysilku![]()
nie zamieniłambym go dlaniczego innego chocby z tego powpdu ze my robimy mase kilometrów wozkiem i z pojedynczym byłam bardziej wykonczona niz z podwojnym taka prawda![]()
a on zawsze spał na spacerach, więc PP był super, bo oparcie jest naprawdę długie. Niestety do dziś widzę, jak mamy, babcie jeżdżą z dziećmi w wózkach, a im głowa o budkę haczy 

Co do osi skrętu - można się spokojnie do tego przyzwyczaić ;-)maks_olo, śmigałam po sklepie zarówno PP jak i KEES i chyba ABC design(jeśli nie pomyliłam). I PP to dla mnie istna tragedia bez dzieci nawet, oś skrętu mała, więc w miejscu kręcić się nie da, a przy tym jest długi- nieźle musiałam się namęczyć żeby nim wymanewrować z powrotem na miejsce. A tamte dwa skręcało się szybko i w miejscu (skrętne koła). Nie wiem, czy to ma wpływ przy 'obciążeniu' dziećmi, ale nie wydaje mi się, żeby było jakoś znaczące.
No i wielkość PP naprawdę pozostawia wiele do życzenia(po złożeniu przede wszystkim) - i choćby z tego powodu odpada. A KEES jest 'nierozmontowywalny' więc jest mały po złożeniu. I połowę tańszy![]()

chciałam całkiem niedawno kupić używany taki wózeczek, ale Mąż mnie powstrzymał ;-) ogólnie fajny jest, ale...grzebałam grzebałam i znalazłam takie coś czy któraś używała może?..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Phil&Teds EXPLORER 2011 dla dwójki dzieci z fotelikiem BEBE HS
bylismy już ogladać na żywo i jestem coraz bardziej przekonana tym bardziej że można też do niego dokupić typową gondolę i wtedy montuje się ją zamiast siedziska głównego i te dodatkowe od dołu, generalnie jak pierwszy raz go zobaczyłam to szału nie zrobił ale czym dłużej obserwowałam i po ostatniej prezentacji w sklepie jestem na TAK ale chciałabym sie dowiedzieć czy któś próbował i jak wrażenia? zastanawiamy się nad modelem Dash lub vibe, różnice są niewielkie głównie w sposobie montowania dodatkowych elementów i składania, wszystko niby fajnie ale cena w pełnego kompletu to masakra :-/
co myślicie o nim?