reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
No mnie bolał :) ;D ;D oj oj Elżbietka czyżby... rób ten teścik bo umieramy z ciekawości
Dziewczynki fluidki nadchodzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elżbietko mnie też (nadal) boli tak jak na @ tylko już teraz w mniejszych ilościach :) Może dlatego że mam dużo ruchu dzisiaj :) Jeśli @ spóźni Ci się 5 dni to możesz zrobić test (tak jak ja) a bez wątpienia wyjdzie pozytywny :) Wierzę w to :) Czekam z niecierpliwością na dobrą wiadomość :)

Jej..Elżbietko..oby Ci sie udało..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nawet nie wiecie jak sie z Wami zzyłam..i to wszystko przeżywam..

Elzbietka-ja równeż trzymam kciuki za Ciebie i za Lane-bo ja w tym miesiącu odpadam-więcej fluidków Izabelki dla was :D. W piątek dostałam kolejne antybiotyki, bo mam zapalenie oskrzeli.Ale już czuję się lepiej więc powolutku wychodzę sobie na spacerki :) Trzymam na was kciuki dziewczyny ;) Dorka - to ja dołączam do Ciebie i do Lany jako testyjących w tym samym czasie :) Ale wolę najpierw całkowicie wyzdrowiec, więc starania przekładam na następny miesiąc :)

nie nie..to viwiane dołączasz do mnie...za Lane tzrymamy kciukaski juz w tym miesiacu!!!!

Zdrowieje, zdrowieje, a starania staraniami - przytulanie sie w czasie choroby nie jest zabronione,a potrafi byc strasznie mile :)
No to LANA - mam nadzieje,ze w tym miesiacu dolaczysz do Izabelki ;) ;D ;D
Dorka-a my dalej do przytulania :laugh: Tylko ja najpierw mysze moje sloneczko do lekarza zaprowadzic na zabieg. Pomijam fakt,ze ta moja brzydsza polowa chce zalozyc forum "beerboom" dla facetow ktorych kobiety przesiaduja na babyboom ;D ;D

reklama
viwiane dzięki za wsparcie i słowa otuchy. jak nie dostane @ to w końcu bede musial zrbic test. bo na dotatek biore tabletki na obiżenie prolaktyny, które w ciązy nie są wskazane...
a zaraz idziemy na kocyk sie poopalac ;)

Do góry