patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
dzieki Aska...kupie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja jest bardzo rozgadana nieraz az nie wytrzymujemy ze śmiechu bo jak zacznie gadac to nie ma końca a jak sie odezwiemy to ona jeszcze głośniej i nie przerwanie tak jakby chciała nas przekrzyczećdziewczynya ja mam pytanko, czy wasze pociechy też tak nadają jak najete. Nasza Zosia miała okres kiedy odkryła że potrafi gaworzyć no i robiła to namiętnie . Jakieś 2 tygodnie twmu zamilkła , sporadycznie coś tam z siebie wydobywała . No a od 3 dni poprostu gaworzy non stop buźka jej się nie chce zamknąć . Od rana do wieczora nadaje cos tam po swojemu , swoją drogą to bardzo urocze :"""). Czy wasze aniołki też takie rozgadane?
Patrycjau nas podobnie też mam wrazenie ze coraz mniej jest mleczka a jak zaczełam jej dawać butelkę to teraz tylko cyca jak jest bardzo pełny i szybko leci inaczej to nie...Dziewczyny mam takie-zroobila kupker i byla zielonkawa...wczesniej tez robila zole lub zielonkawe kupki ale tym razem odcien byl bardziej ciemiejszy...co to oznacza????????? No i druga sprawa to to ,ze bede musiala chyba przejsc calkowicie na butelke...(niestety)Czesto w novcy jak ja karmie(bo tylko w nocy pije moje mleko) jak oprozni prawa piers to podaje jej lewa a ona wtedy ma odruch wymiotny inie chce lewego cycusia...czasami zdaza sie ze zaciagnie...ale czesciej robi beeeeeeeeeeeeeeee... No i po moim mleko spi tylko 1-2 godzin...a czasami wcale sie nie naje i dokarmiam butla...Staralam sie jak moglam zeby ja jaknajdlzej karmic...Ale widocznie czas mleczka juz sie konczy...od dawna juz nawet nie potrzebuje wkladek...A i jak kiedys karmilam jedna piersia to z drugiej lecialo w tym samym czasie mleczko przez chwile...te czasy juz tez sie skonczyly...Mleczka w cycusiach jak na recepte...ale i tak sie ciesze ze udalo mi sie niunie przez prawie 4 miesiace karmic...:-)
dziewczynya ja mam pytanko, czy wasze pociechy też tak nadają jak najete. Nasza Zosia miała okres kiedy odkryła że potrafi gaworzyć no i robiła to namiętnie . Jakieś 2 tygodnie twmu zamilkła , sporadycznie coś tam z siebie wydobywała . No a od 3 dni poprostu gaworzy non stop buźka jej się nie chce zamknąć . Od rana do wieczora nadaje cos tam po swojemu , swoją drogą to bardzo urocze :"""). Czy wasze aniołki też takie rozgadane?