reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

sumko, jutro mam zamiar pakowac torbę, więc jutro sie okaże. Ale coś mi sie wydaje, że faktycznie będzie jak u Ciebie, czyli mega torbisko ;D ;D ;D

reklama
Moje też jest przeogromna i w ogóle nie biorę pod uwagę targania jej samodzielnie :D chodciaż taka bardzo ciężka nie jest bo najwięcej miejsca zajmuja pieluchy, podpaski itp reczy które mocno ciężkie nie są...

hmm- moja torba w cześci spakowana - brakuje kosmetyków i rożka...ale to juz jakoś tak..jak teraz wiem, ze do 7 czerwca sobie spokojnie czekam..to nie ma paniki :) ...ja za dwa tygodnie o tej porzenajprawdopodobniej będe już w klinice czekac na Klaudysię - i wieice co?.......nie mogę sie doczekać!:) :laugh:

Sumko - ja spakowałam tą torbę, którą normalnie bioręna 2-tygodniowe wakacje i jest pełna!! A jeszcze ma kilka rzeczy do dorzucenia - nie wzięłam jeszcze żadnych kosmetyków dla siebie, szlafroka, skarpetek i takich tam... Chyba będę musiała na to jakąś druga torbę przysposobić, bo do tej juz na pewno nie zmieszczę... Pójdę z tymi torbami do szpitala jak Rumunka na targowisko :) Albo pomyśla w szpitalu, że mąż mnie z domu wyrzucił i cały dobytek spakowałam :):):)

Widzialam jakie wielkie torby mialay dziewczyny w szpitalach, wlasnie takie wakacyjne jaki pisze anias.
Moja jeszcze nie spakowana ale mam czas..
Nadrabiam teraz zaleglosci w praniu....a w sobote ostatnie zakupy...jak nie dam rady to maz pojedzie sam....

Rusalko
- wierze ze nie mozesz sie doczekac...
a ja sie niemoge doczekac kiedy ostatecznie lekarz zadecyduje jaki porod i kiedy jesli cc.

Porażka z tą torbą ;D Jedna pełna , pewnie bedzie druga a do tego 2 reklamowki rzeczy dla Eliaszka !!!!!!!! Nie uwzglednilam jeszcze jedzenia ani picia !

Witamy:)

Nie wiem co się ze mną od dwóch dni dzieje..źle sie czuję..
Wczoraj miałam dosć silne i częste skurcze..a dziś rano podniosłam się złóżka i w głowie mi sie kręciło..mdli..samopoczucie fatalne..więc położyłam się jeszcze na chwilke o g. 8 ..i dopiero wstałam...Malutką czuję cały czas..jak się preży..leniwie przeciąga.. Cały czas mnie coś mdli i ciągnie na wymioty...Nie wiem co mam robić...Dzwoniłam do meża i mówił, by dzwonić do lekarza..ale narazie sie wstrzymuję....Głowy w pionie utrzymać nie mogę..jabym z kilka nocy nie spała.....

Rusalko, lepiej zadzwon do lekarza:))lepiej dmuchac na zimne...

Kolezanka ktora poznalam w szpitalu teraz jak bylam, 3 doby po cc i mowi ze prawie nic ja nie boli, rwie sie do domu :)))))to tak dla Ciebie na pocieszenie:)))

reklama
Do góry