reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

moja mała śpi już 3 godzine, i troche mnie to przeraza, bo tyle to nigdy w dzień nie spala, ale moze to dobrze, że przespi tą gorączkę, nie wiem, czy ja obudzić, bo ostatnio jadła o 10.40

reklama
Ell spokojnie. Olusia też przespała prawie cały dzień, budziła się tylko do jedzenia a jedno wieczorem przespała i nie budziłam jej.

dzieki dziewczyny, na szczęście mała przespała gorączkę i obyło się bez korzystania z apteczki- tym razem jednak na nastepny raz bedziemy już przygotowane, przespala też prawie wszystkie jedzenia i w nocy dała mi popalić, budzila się co 1,5 h, ale w ogole nie jestem zmęczona, pewnie dlatego, że widzialam moją niunie w dobrym stanie, a nie zagoraczkowana, oby tylko jej się z tym spaniem nie przestawiło, tak jak ostatnio z kapiela- od paru dni płacze jak tylko chce ja włozyć do wanny- i poki co trenujemy wkładanie do wanny na sucho- nie wiem nawet kiedy przetraszyła się kapieli, bo zawsze uwielbiała, ale nic cierpliwie będziemy z tym walczyć.

czasem odnosze wrzanie ze w takiej malej glowce jak sie cos ubzdura to koniec. nasza tez przy kapieli cyrki odstawiala od zawsze ale od jakis 2 tygodni to sie drze doslownie. a zaczela doslownie tak z dnia na dzien! juz niby bylo coraz lepiej bo po chwili przestawala plakac a tu nagle jednego dnia zaczela koncert juz na rekach i tak sie drze od tamtej pory. pocieszam sie ze w koncu chyba wyrosnie...

A Olunia ostatnio tak się rozgadała, że hej. Cały czas coś nam opowiada a śmieje się przy tym niesamowicie. Kochana jest przy tym strasznie.

Kobitki kochane podajecie już kaszke swoim maluchom????? Bo zastanawiam się czy już nie spróbować.......

reklama
Kaszki są od 5 miesiąca więc chyba jeszcze za wcześnie trochę. Za to przymierzamy się do jabłuszka. Oluni coś się na uszku zrobiło i zaczęło ropieć, to podobno jakiś objaw alergii. Smarujemy maścią i już ładnie się goi i jak całkiem zejdzie to możemy podawać jabłuszko. A kaszki to za miesiąc już na pewno wprowadzamy i zupkę jarzynową i marchewkę.

Do góry