reklama

Nasze rękodzieło.

reklama
18.jpg19.jpg20.jpg I ja się pochwalę, nieco innym rękodziełem. Na razie te takie najzwyklejsze, zdjęć innych nie posiadam tymczasowo ;)

Że tak łądnie określe, zarabiające na siebie hobby ;) Uwielbiam grzebać w koralikach, sama za dużo okazji do noszenia biżuterii nie mam, więc sprzedaję, ale szału nie ma, po prostu mam na następne zamówienie koralikowe ;)
to dokładnie tak samo jak u mnie

chciałam się pochwalić moja pierwszą sukienusią. Nie jest to ideał ale olejne mam nadzieję będa lepsze. Tą chyba jednak musze podłużyć :baffled:
Body oczywiście nie zrobiłam :-) tylko podłozylam by było lepiej widać. Sorki za jakość, telefonem robione niestety

DSC00973.jpgDSC00976.jpg

i do tego bamboszki w komplecie
DSC00975.jpg

W sumie tak kiedyś kompletowanie wyprawki wyglądało - siedzi przyszła mamusia w fotelu, co chwile głaska się po brzuchu a w rekach tylko druty błyskają. Taki widok pamiętam z dzieciństwa jak moja mama była w ciąży z młodszym bratem...
Teraz...
Teraz to my sobie linki z Allegro wysyłamy:)

A tak serio, to ja się od miesiąca chyba zbieram do przyszycia wieszaczków z tasiemki do ręczników, bo nowe wieszaki w łazience są i ręczniki nie chcą wisieć na nich bez tych tasiemek. Ale mam kilka problemów natury technicznej - po pierwsze - nie chce mi się, po drugie - trzeba znaleźć jakąś pasmanterię i tasiemkę nabyć, po trzecie - jak pokażę mojemu, że potrafię igłą pracować to to się może zemścić:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry