reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczyny ostatnio czytałam że te swędzące plamy to ponoć często się zdarzają w ciąży i że trzeba wtedy stosować wszystko dla alergików i wrażliwej skóry, a jak nie pomaga to iść do dermatologa.

mnie swędzą piersi od środka... czytałam, że piersi i brzuch na zewnątrz swędzą od rosnącego brzucha, skóra zaczyna się napinać:)

Ja tu w innym dziale pytam o sposoby na egzeme, a widze że tutaj dyskusja pełną parą o problemach skórnych :-D Mnie uczuliła pasta do podłóg i nie umię się tego badziewia od piątku pozbyć, nie pomaga nawet maść robiona z apteki na AZS :dry:
A skóra to mnie wszedzie swędzi, na lewej łopatce i prawej kostce wyskoczyły mi suchy plamy. W ogóle w tej ciazy to masakra :szok: Cały czas coś nie tak, a w pierwszej to miałam problem "tylko" z twardnieniem brzucha i anemią.. Dodatkowo strasznie mnie krzyż boli, ból promieniuje do prawego pośladka i nogi. Lekarz mówi że dzidzia mi uciska na nerw kulszowy i trzeba wytrzymać. Masakra, ąz boję się co to będzie później :crazy: Ja w pierwszej ciązy miałam mały brzuszek, pod tunikami sie chował, a mały też urodził sie 56cm i 3500g :tak: Szkoda że fotki brzuszka nie mam, teraz mam zamiar zrobić jak tylko będzie co nieco widać, bo narazie to prawie nic :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry