ja tez po wczorajszej wizycie.....we wczorajszym badaniu moczu wyszly dość liczne bakterie (nie podmyłam się bo juz bym nie zdązyla - tak mi sie siusiu chciało), ale ja mam straszne boleści brzucha u dołu, więc pęcherz na bank! dostałam furagin, żuravit i nospe forte - wszystko 3 razy po 1 tabl. Po 10 dniach mam zrobic posiew moczu i sie zobaczy.....
Mówilam lekarce o zaparciach - a ona na to,ze tylko odpowiednia dieta mi pomoże.....zapytałam o syrop duphalac - a ona na to,ze go nie zna....

dziwne, inny lekarz mi kazał go brać....no i wziełam - zadziałał!!!!! :-) poza tym, wczoraj jadłam jogurciki, pestki slonecznika, duzo pilam wody.....no i dziś tez super efekt!!!! ;-)
Zreszta trzeba przyznać, że to zabawne.....jak ciężarne cieszą się z każdej zrobionej kupki! HA HA HA HA
Rozmawiałam z moja przyjaciólką - dietetyczką o tym "czystym" błonniku - i kazała mi z nim uważać! chodzi o to, że błonnik pochłania wszystko i może oprócz przeczyszczającego efektu spowodowac inne spusztoszenia w naszym organiźmie np. braki w minerałach

, więc lepiej z nim nie przesadzać. Kazała mi jeśc produkty zawierające dużo błonnika, ale nie sam błonnik.