reklama
Kama, Mrozik dzieki za odpowiedz.Bede psikać czesciej bo do tej pory psikalam wedlug tego co pisalo na opakowaniu i to bylo czasem za malo a teraz bez obaw bede psikac kiedy tylko mala bedzie miala zatkany nos.Moze wtedy ten paskudny katar szybciej zejdzie,chociaz jak jej sciagam frida to drze sie w niebogłosy
Wydaje mi sie ze masc majerankowa rzeczywiscie pomaga, bo juz jest nieco lepiej iw nocy tez ale mala nadal sie strasznie wierci przez sen i nie wiem czemu:-( czy wasze dzieciaczki tez tak w nocy mają, że glowa im lata z prawej na lewa strone jak oszalała i maja taki niespokojny sen?? Ja przez te wiercenia i gniecenia normalnie nie spie bo wszystko slysze:-
baffled:

Wydaje mi sie ze masc majerankowa rzeczywiscie pomaga, bo juz jest nieco lepiej iw nocy tez ale mala nadal sie strasznie wierci przez sen i nie wiem czemu:-( czy wasze dzieciaczki tez tak w nocy mają, że glowa im lata z prawej na lewa strone jak oszalała i maja taki niespokojny sen?? Ja przez te wiercenia i gniecenia normalnie nie spie bo wszystko slysze:-
Piotrek sie troche wierci nieraz sobie nawet zapłacze
....ale najsmieszniejsze jest to że przez sen często drapie poduszcze i jak go kłade na brzuch niewazne czy na mate czy na tapczan to tez tak jakby chzial dziure wydrapać...nie wiem chyba mu sie ten dzwiek podoba i go powtarza
:-) a pazury tak szybko mu odrastaja że ma czym drapać
Kama to fajnie że mozesz w pracy zagladac na forum

Kama to fajnie że mozesz w pracy zagladac na forum
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Mój też tak głową rzuca. Jeszcze czasem nogi do tego włącza. Nawet miałam lekarkę o to spytać czy to normalne????, no ale zapomniałam
Filip się chyba unormował - ale w "złą " stronę. Już 4 noc z rzędu budzi się o 3 rano. Przeważnie robi wtedy kupę. Nie śpi do 5. Wczoraj udało mi się o 4 go uśpić. Wstaje 6-7 i do 13 nie śpi. Przesypia 2 godzinki i tak już do kąpieli o 19:30. Czasami półgodzinna drzemka około 16 się trafia. Dzisiaj się zdrzemną o 10 na pół godzinki

Filip się chyba unormował - ale w "złą " stronę. Już 4 noc z rzędu budzi się o 3 rano. Przeważnie robi wtedy kupę. Nie śpi do 5. Wczoraj udało mi się o 4 go uśpić. Wstaje 6-7 i do 13 nie śpi. Przesypia 2 godzinki i tak już do kąpieli o 19:30. Czasami półgodzinna drzemka około 16 się trafia. Dzisiaj się zdrzemną o 10 na pół godzinki
mrozik u nas podobnie bo w ciągu dnia są około dwie półgodzinne drzemki i jedna dwogodzinna późnym popołudniem
ale w nocy na szczęście spi tfu tfu no wstaje raz na mleko i pobudka tez jest wczesnie bo ok 6 albo 7 

kozica
mama Jakuba i Juliana
Mój Kuba też się tak rzuca... ale ja myślałam że to przez ten jego brzuszek, że go boli i dlatego się tak wierci.... teraz to mnie z tropu zbiłyście....
Mrozik współczuję nocnej kupy bo my to już przerabialiśmy....i Kuba później już spać nie chciał...
Ja to teraz mam taki problem że Kuba po południu mi spać nie chce!! marudny jest niemiłosiernie, widać że zmęczony ale jak go kładę do wózka to ryk jakby go parzyło w szanowną dupkę :-)
Dzisiaj jesteśmy już po spacerku, wieje wiatr ale jest ciepło więc Kuba spał sobie w altance (mamy osłoniętą z 3 stron więc tam praktycznie wiatru nie ma) teraz leży na macie i pluje :-) tzn. dmucha :-) wyspał się troszkę więc jest spokojny :-)
Mrozik współczuję nocnej kupy bo my to już przerabialiśmy....i Kuba później już spać nie chciał...
Ja to teraz mam taki problem że Kuba po południu mi spać nie chce!! marudny jest niemiłosiernie, widać że zmęczony ale jak go kładę do wózka to ryk jakby go parzyło w szanowną dupkę :-)
Dzisiaj jesteśmy już po spacerku, wieje wiatr ale jest ciepło więc Kuba spał sobie w altance (mamy osłoniętą z 3 stron więc tam praktycznie wiatru nie ma) teraz leży na macie i pluje :-) tzn. dmucha :-) wyspał się troszkę więc jest spokojny :-)
Luxik
:)
Gluten lekarz mi powiedzial ze najwszecniej po 6 miesiacu podawac.
Natalia nasz Tomek tez tak drapie
i tez sie tak rzuca, mnie sie zdaje jakby nasze dzieciaczki stawaly sie bardziej aktywne, ale jeszcze im to tak nieporadnie wychodzi
i dlatego wyglada jakby sie rzucaly.
Janbor ja psikam profilaktycznie 2 razy, rano wieczorem, ake tak jak dziwczyny pisza, nie zaszkodzi nawet 10 razy
Dziewczyny jakich chusteczek do pupy uzywacie?Zawsze uzywalam pampers, nie mial nigdy problemow z pupa, teraz kupilam penaten i pupa zrobila sie strasznie czerwona!!
,i jeszcze chcialam sie zapytac czy podkladacie cos do wanny miekkiego kiedy kapicie dzidzie?
Natalia nasz Tomek tez tak drapie

i tez sie tak rzuca, mnie sie zdaje jakby nasze dzieciaczki stawaly sie bardziej aktywne, ale jeszcze im to tak nieporadnie wychodzi

Janbor ja psikam profilaktycznie 2 razy, rano wieczorem, ake tak jak dziwczyny pisza, nie zaszkodzi nawet 10 razy
Dziewczyny jakich chusteczek do pupy uzywacie?Zawsze uzywalam pampers, nie mial nigdy problemow z pupa, teraz kupilam penaten i pupa zrobila sie strasznie czerwona!!

reklama
Luxik
:)
Mrozik kurcze a mnie cos sieklo i nowe mu kupilam, teraz ma biedny czerwona pupe:-(,
Ktoras z was pisala ze dzidzia tak pieje, moj tez tak, czasami nie moge wyrobic, okropnie glosno!!!

do tego pierdzi buzia, a jak go pytam co sie dzieje to sie smieje
Ktoras z was pisala ze dzidzia tak pieje, moj tez tak, czasami nie moge wyrobic, okropnie glosno!!!

Podziel się: