reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Kasiu - lekarz rodzinny nie powinien Ci robić problemów w końcu jeśli małej coś jest to lepiej odczekać niż by miały się pojawiać jakieś komplikacje.

reklama
Kasia, ja nie chcę straszyc, ale z tym katarkiem to uważaj. U Filipa skończyło się na zapaleniu oskrzeli i szpitalu :wściekła/y::-(. Do tej pory nie możemy się doleczyć, chociaż robimy wszystko co się da. Mały nie może nawet spać, taki bidulek, chociaż jest dużo lepiej niż tydzień temu. Diete też mamy, da się przeżyć. Ja już sie prawie przyzwyczaiłam, chociaż do wszystkiego ciągnie. Oby tylko morfologia za bardzo nie spadła, to chociaż do końca 4 miesiąca pokarmię​

mrozik nawe mnie nie strasz bo jak ją ostatno lekarz badał to az wstrzymałam oddech ze strachu,cały czas sie boje zeby to nie poszlo na oskrzela i płuca,daje małej leki homeopatyczne,ktore mi przepisal,mam nadzieje ze to podziała:zawstydzona/y:

Kasia - na pewno podziała. Ważne jest żeby tak tego nie zostawić tylko zadziałać.
Ja nie wiedziałam, że jkatar może byc taki podstępny u maluszków :-(.

Cześć!
Dawno Nas tu nie było. Mały Patryk z dnia na dzień coraz fajniejszy dużo sie uśmiecha, gaworzy po swojemu, w przyszłym tygodniu czeka nas kontrola bioderek i szczepienia a 28 października mamy chrzciny:-). Ja niestety karmie małego butelką:-( i mam do Was pytanie: mały 24 kończy dwa miesiące i zastanawiam się czy to normalne ze tak je potrafi zjeść nawet 160ml i wtedy je za 5-6 godzin w ciągu dnia je 120ml co 3 godz. dużo mu się ulewa ale sam decyduje ile zje. Zdarza się ze zje 80-70ml ale wtedy chce jeść za 2godz a po spacerze potrafi byc juz głodny po 2 godzinach:szok:. Dopajam go herbatkami też. Waży już prawie 6kg. Ciesze się ze dopisuje mu apetyt i zdrowo rośnie:-):-D. Strasznie wkurza:wściekła/y: mnie niektóre osoby z rodzinki komentując ze mały jest grubiutki a tak naprawde to mam może fałdke na szyi a tak jest cały proporcjonalny.:tak::-p:cool2:

ale się rozpisałam pewnie niebedzie chciało się Wam tego czytać;-)
życze dużo zdrówka dla Was i Waszych maluszków:-)

Natalka mój Piotrek 21 bedzie miał dwa miesiace i je bardzo podobnie...zawsze robie mu 140 ml i to czy wszystko wypije zależy od dnia od tego ile spał i czy był na spacerku...na puszce napisane że w 3 miesiacu może sobie zjeść 150 ml ale wiadomo że to sztywna tabelka i jak dzidzia je inaczej z jakimis wachaniami 10-20 ml to napewno jest ok..;-):tak:

Kasia no mam nadzieje ze nic złego sie nie dzieje u Twojej dziewuszki:no:daj znać po wizycie-biedna malutka,już musi cierpiec:-(
Natalka nie przejmuj sie gadaniem rodzinki-oni lubia takie złosliwości-na mojego też mówia grubasek-ale zbywam to smiechem i mowie ze wazy prawidlowo-nie daj sie sprowokowac:cool:

reklama
Do góry