reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Kasia, ja nie chcę straszyc, ale z tym katarkiem to uważaj. U Filipa skończyło się na zapaleniu oskrzeli i szpitalu
:-(. Do tej pory nie możemy się doleczyć, chociaż robimy wszystko co się da. Mały nie może nawet spać, taki bidulek, chociaż jest dużo lepiej niż tydzień temu. Diete też mamy, da się przeżyć. Ja już sie prawie przyzwyczaiłam, chociaż do wszystkiego ciągnie. Oby tylko morfologia za bardzo nie spadła, to chociaż do końca 4 miesiąca pokarmię
:-(. Do tej pory nie możemy się doleczyć, chociaż robimy wszystko co się da. Mały nie może nawet spać, taki bidulek, chociaż jest dużo lepiej niż tydzień temu. Diete też mamy, da się przeżyć. Ja już sie prawie przyzwyczaiłam, chociaż do wszystkiego ciągnie. Oby tylko morfologia za bardzo nie spadła, to chociaż do końca 4 miesiąca pokarmięnatalka_25
Sierpniowa mama'07
Cześć!
Dawno Nas tu nie było. Mały Patryk z dnia na dzień coraz fajniejszy dużo sie uśmiecha, gaworzy po swojemu, w przyszłym tygodniu czeka nas kontrola bioderek i szczepienia a 28 października mamy chrzciny:-). Ja niestety karmie małego butelką:-( i mam do Was pytanie: mały 24 kończy dwa miesiące i zastanawiam się czy to normalne ze tak je potrafi zjeść nawet 160ml i wtedy je za 5-6 godzin w ciągu dnia je 120ml co 3 godz. dużo mu się ulewa ale sam decyduje ile zje. Zdarza się ze zje 80-70ml ale wtedy chce jeść za 2godz a po spacerze potrafi byc juz głodny po 2 godzinach
. Dopajam go herbatkami też. Waży już prawie 6kg. Ciesze się ze dopisuje mu apetyt i zdrowo rośnie:-)
. Strasznie wkurza
mnie niektóre osoby z rodzinki komentując ze mały jest grubiutki a tak naprawde to mam może fałdke na szyi a tak jest cały proporcjonalny.

ale się rozpisałam pewnie niebedzie chciało się Wam tego czytać;-)
życze dużo zdrówka dla Was i Waszych maluszków:-)
Dawno Nas tu nie było. Mały Patryk z dnia na dzień coraz fajniejszy dużo sie uśmiecha, gaworzy po swojemu, w przyszłym tygodniu czeka nas kontrola bioderek i szczepienia a 28 października mamy chrzciny:-). Ja niestety karmie małego butelką:-( i mam do Was pytanie: mały 24 kończy dwa miesiące i zastanawiam się czy to normalne ze tak je potrafi zjeść nawet 160ml i wtedy je za 5-6 godzin w ciągu dnia je 120ml co 3 godz. dużo mu się ulewa ale sam decyduje ile zje. Zdarza się ze zje 80-70ml ale wtedy chce jeść za 2godz a po spacerze potrafi byc juz głodny po 2 godzinach
. Dopajam go herbatkami też. Waży już prawie 6kg. Ciesze się ze dopisuje mu apetyt i zdrowo rośnie:-)
. Strasznie wkurza
mnie niektóre osoby z rodzinki komentując ze mały jest grubiutki a tak naprawde to mam może fałdke na szyi a tak jest cały proporcjonalny.

ale się rozpisałam pewnie niebedzie chciało się Wam tego czytać;-)
życze dużo zdrówka dla Was i Waszych maluszków:-)
Natalka mój Piotrek 21 bedzie miał dwa miesiace i je bardzo podobnie...zawsze robie mu 140 ml i to czy wszystko wypije zależy od dnia od tego ile spał i czy był na spacerku...na puszce napisane że w 3 miesiacu może sobie zjeść 150 ml ale wiadomo że to sztywna tabelka i jak dzidzia je inaczej z jakimis wachaniami 10-20 ml to napewno jest ok..;-)

natalka_25
Sierpniowa mama'07
dzięki Natalia85 mam nadzieje ze tak jest i ze się nieprzejada;-)
Kasia no mam nadzieje ze nic złego sie nie dzieje u Twojej dziewuszki
daj znać po wizycie-biedna malutka,już musi cierpiec:-(
Natalka nie przejmuj sie gadaniem rodzinki-oni lubia takie złosliwości-na mojego też mówia grubasek-ale zbywam to smiechem i mowie ze wazy prawidlowo-nie daj sie sprowokowac
daj znać po wizycie-biedna malutka,już musi cierpiec:-(Natalka nie przejmuj sie gadaniem rodzinki-oni lubia takie złosliwości-na mojego też mówia grubasek-ale zbywam to smiechem i mowie ze wazy prawidlowo-nie daj sie sprowokowac

reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Natalka wrzesniowki maja fajny watek "klub butelkowych mam" i nieraz tam sobie podczytuje jak czegos nie jestem pewna..polecam![]()
Dziekujemy, dziekujemy
:-)
Podziel się: