reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Kira tatusiowi zyczymy zdrowka i oby go na tym OIOM'ie długo nie musieli trzymac, będzie dobrze, głowa do góry;-) wiem, ze łatwo się nam pisze, a to napewno trudne chwile dla waszej rodziny, ale mocno trzymamy wszystkie kciuki, więc musi być oki :tak:
Natalia85 co do masowania i majstrowania, to ja tez mam problem, Kuba woli się sam swoją "glistką" zabawiać, odsuwa mi ręce itd. ale ja to robię po kąpieli, a nie w trakcie( no chyba, ze cię zle zrozumiałam).wogole to widzę, ze nawet delikatne proby odciągnięcia skóry są dla niego bolesne, ma tak mocną stulejkę, ze tam naprawdę nie mam co ściągać :no:
tomola no to pozostaje mi zyczyc udanych wakacji i cudownej pogody, wygrzejcie kości i czerpcie z nad morza to co najlepsze ;-)

reklama
NataK no wlasnie jak go lekarka badała to mu tak mocno naciagała nie plakal ale widac bylo ze mu to przyjemnosci nie sprawia:no:i widzialam ze w sumie nic nie schodzi a dziureczka to taka mała.....pisalas ze jak siusia Kubus to taki babelek uchodzi ja Piotrka siusiajacego dawno nie widzialam ostatnio mnie olał:-pale nie zdażyłam przyuważyc czy cos sie z siusiakiem dzieje....

tomola nono co za radośc bije z Twojego posta jakos tak odrazu czuc ze jestes na wakacjach:tak::-Dpstrykaj foty żeby nam pokazac potem....buziaki la Szymonka:-)

Natalia85 dokładnie, podczas siusiania mocz zbiera sie pod skorką tworząc balonic, baaaaaaaaardzo dziwnie to wyglada, a dziureczka naprawdę malusia :no: nie ma co, szukam lekarza i kliniki w ktorej mi to zrobia, bo na cud, to ja nie wierzę :no: w sumie to wole zrobic zabieg teraz niz w wieku 2 lat, wtedy to juz dziecko nie jest takie " niekumate" i moze byc gorzej w szpitalu i pozniej:tak:

Kira-Trzymaj się dzielnie z tatą na pewno będzie dobrze.Wszystkie mamy sierpniowe trzymają kciuki więc musi być OK.
Tomola-Udanego wypoczynku i oby pogoda dopisała,jak na razie było w porządku a dzisiaj jeszcze nie bardzo widać.Zresztą u nas pogoda potrafi się zmienić kilka razy w ciągu dnia.

Witam was wszystkie małe zaległosci mamy ale trochę życie się komplikuje.
Kira trzymamy kciuki za tatę oby wszystko było ok
Tomola udanych wakacji tylko pozazdrościć pozostaje nic więcej
U nas narazie wiki przeszło pozostała wstrętna pleśniawka byłam na kontroli i niby ok antybiotyk się skończył już gorączki nie ma więc póki co ok

Zapomniałam o najważniejszym moje dziecko 17 skończyło 10 miesięcy a 18 poprostu jak stała tak się puściła i wyruszyła przeszła całe mieszkanie całe 4,5 metra w tą i spowrotem bez trzymania sama chwiejnym kroczkiem ale jaka była szczęśliwa :szok::szok::-)

Kira - dużo zdrowia dla Twojego taty:tak:

A właśnie przypominam jakby ktoś zapomniał, że jutro dzień Taty:-)

wiki - no to gratulacje !!!! Widać, że duzo sierpniaczków bedzie chodziło przed roczkiem:-)

reklama
Do góry