reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

reklama
Bardzo Wam kochane dziekuje za zdrówko dla taty:tak:chyba pomogło bo juz nie jest na OIOMie tylko na zwykłym oddziale ale jeszcze ze 2 tyg tam sie pomeczy:-(najwazniejsze ze jest poprawa:tak:
Wiki-ogromne gratulacje!!Doskonale Cie rozumiem-Adas tez poszedł 18 czerwca:tak:i coraz lepiej mu idzie:-)
Tomola-no to miłego urlopu kochana i wypoczywaj:-)
Lece bo padam na pyszczek:-(Adas ma koszmarne nocki-nie wiem co jest,pcha palce do buzi tak głeboko ze nie raz sie krztusił:baffled:
Miłej nocki Wam życze:tak:

Tomola, to udanych wakacji życzę, zazdroszczę ale już nie długo i my jedziemy do Stegny:-). Nie mogę się doczekać
WIki, to szok, że mała tyle przeszła samodzielnie. Gatulacje!!
Edyta, a propo Dnia Taty, mi trochę wyleciało z głowy ale moj tata osobiście nam przypomniał:-D

Mój Bartuś sam jeszcze nie chodzi, póki co doskonali się w czworakowaniu - jest coraz szybszy no i w chodzeniu za rączki również.:-)

wiki gratulacje
kira duzo zdrowka dla twojego taty!!!

a u nas coz... dalej mecza nas zabki, ale juz co raz lagodniej, jak juz wyjda kly, bedzie z gorki, no i w koncu moj synek wzial sie do roboty i doslownie raczkuje, bo przemierza pokoj wedrujac do tylu, ale dzis zaczal zmieniac pozycje, tylko pupa jeszcze za ciezka, ale i dreptanie juz mu lepiej wychodzi, czasem stanie przy kanapie i sie zapomina, ze jeszcze sam nie bardzo umie dreptac, no i mama musi ratowac ;-)

Pozdrawiamy wszystkich serdecznie!!!

Kira to cudownie, ze z tatą juz lepiej :tak: napewno juz wam troszkę ulzyło, ze nie jest na tym zle kojarzacym się OIOM'ie-bardzo się cieszę, a teraz pozostaje zyczyc szybkiego powrotu do domku ;-)

a co do spania, to Kuba juz drugą noc z rzędu przebudza się i płacze, własciwie to bez powodu, nic go nie boli, wygląda to raczej tak jakby się czegoś bał, bo gdy gaszę światło, to zaczyna się ARIA, gdy juz zasnie to spi spokojnie, nie wierci się itd.dlatego nie podejrzewam tu bólu, nie wiem co to moze byc :no: tez tak macie, moze to faktycznie jakis kolejny skok rozwojowy???

Kira-To super że z tatą już się poprawia,ani się obejrzysz a będzie w domu te dwa tygodnie szybko zlecą.A może Adasiowi idą tylne ząbki dlatego tak głęboko wkłada rączki.

Kira - u nas też głęboko pcha rączki, bo 4 sie rozsatwiają (cokolwiek to nie znaczy). Bo trójki według schematu wychodzą później. Najpierw jedynki, dwójki, później czwórki. Kiełki to nie wiem kiedy, bo nie sprawdzałam. Oczywiście wiadomo że zdarza sie że całkiem w innej kolejnopści sobie wyjdą ;-)

Brawa dla małych chodzików. Filip na szczęście tylko po łóżeczku w koło chodzi. Inaczej bym juz padła. Maławiercipięta taka, ze nawet kanapki nie daję rady zrobić. No i w wózku jak glizdka wstaje i na stojaka chce jechac i się do mnie chichra

Ostatnia edycja:
Kira - pozdrowionka dla taty, w końcu dzieś jego swięto. Jak zbierze duzo życzeń to na pewno od razu mu sie jeszcze poprawi:tak:
Mój tata w ubiegłym roku w marcu mial zawał, potem w sanatroium był i na dzień ojca wrócił do domu:-) taka dygresja...

A Wikunia dorobiła sie pierwszego siniaka. nie wiem, co się jej w tej małej główce porobilo, ale w łóżeczku próbowala zrobić krok w obrotem o 180 stopni i sie wywróciła (nie dziwne, dorosłemu niejednemu sie nogi poplączą) i nabila sobie siniaka na czole. Mąż ją zaraz wziął na ręce, pokazal w lusterku dzidzie przyjaciółke i powiedział, że jest bardzo dzielna, ale najpierw musi opanować skręty o 90 stopni. On aprzestala płakać i jeszcze z czerwonymi oczkami się usmiechnęła do niego.

mrozik-Kły to są właśnie trójki,i jest tak jak mówisz z tą kolejnością.
antylopka-Biedna Wikusia i rzeczywiście dzielna.
Ala też kiedyś rąbła w łóżeczku ale tyłem głowy i guza miała ale na drugi dzień już śladu po nim nie było.

reklama
Aneta - no ja właśnie wiem ze kiełki to tróki :tak:, tylko nie wiem kiedy ida, wiem że najpierw czwórki, ale czy później już one, czy najpierw piatki to nie wiem :no: