reklama
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Syska trzymaj sie wszystko bedzie dobrze. Ja z Marianna pierwszy rok ciagalam sie po neurologach i nic jej nie bylo, po prostu lekarze wola sie upewnic wczesniej czy nic naszym malenstwom nie jest.
Kira ja mam z Oliverem podobnie tzn. prosi o piers bardzo czesto i wydaje mi sie ze nic juz w nich nie mam, jes tak kilka dni i potem sie normuje.
Kira ja mam z Oliverem podobnie tzn. prosi o piers bardzo czesto i wydaje mi sie ze nic juz w nich nie mam, jes tak kilka dni i potem sie normuje.
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
A Syska i jak mozesz to idz szybciej do neurologa, bedziesz spokojniejsza. Nie ma nic gorszego jak czekanie.
reklama
czesc dziewczyny.bylam wczoraj u lekarza prywatnie z tą wysypką,nie powiedzial mi co to,bo stwierdzil ze nie jest pewien,kazał mi zrobic morfologie z leukogramem i jak bede miec wynik to mam zadwonic i mu podyktowac,dzis byłam z Julią na badaniu i pozniej trafil mnie szlak bo badanie nie wyszło bo zrobił sie skrzep i teraz musze czekac do poniedz. w srode mialam isc na szczepienie ale lekarz powiedzial ze mam jej teraz nie szczepic,bo oprocz tej wysypki mala dostala katar,ale jakis dziwny katar bo jej nic z nosa nie leci,tylko tak dziwnie charczala,a na domiar złego Julia ma jeszcze biegunke,wyczytałam ze to wszystko to są objawy skazy białkowej i cos mi sie wydaje ze to bedzie to,no i troche podłamana jestem bo to oznacza albo drastyczną dietę,albo odstawienie małej od piersi,a to strasznie dla mnie przykre,bo chcialam ją karmic jak najdluzej no i duzo to dla mnie znaczy,ale wiem ze zdrowie malutkiej jest najwazniejsze. tylko teraz nie wiem co z tym szczepieniem,musze isc do rodzinnego i sie tlumaczyc czemu nie przyjde
pewnie ni ebedzie zadowolona
sorki ze sie tak rozpisałam,ale musialam sie troche wyzalić :-(
pewnie ni ebedzie zadowolona
sorki ze sie tak rozpisałam,ale musialam sie troche wyzalić :-(
Podziel się: