Dziewczyny strasznie wam współczuje tych problemów z maluszkami:-(mam nadzieje ze już niedługo sie skonczą
Ja odpukac mam spokój-kupka raz na 2 dni,prutki idą non stop,jem praktycznie wszystko-ostatnio nawet czekolade jadłam i coli sie napiłam bo juz miałam straszną ochote
i na szczęscie nic nie bylo
My na razie jemy mieszanke tylko raz dziennie i wieczorkiem przed snem 150 ml,a przez reszte dnia i nocy uskuteczniamy cycocha-mam nadzieje ze jeszcze troszke pokarmie,chociaz do pól roku bym chciala

Ja odpukac mam spokój-kupka raz na 2 dni,prutki idą non stop,jem praktycznie wszystko-ostatnio nawet czekolade jadłam i coli sie napiłam bo juz miałam straszną ochote
i na szczęscie nic nie bylo
My na razie jemy mieszanke tylko raz dziennie i wieczorkiem przed snem 150 ml,a przez reszte dnia i nocy uskuteczniamy cycocha-mam nadzieje ze jeszcze troszke pokarmie,chociaz do pól roku bym chciala

potem moze placz i problemy z brzuszkiem sa powodowane tym ze jeszcze za malo laktazy dzieciatka maja a to tez zwiekszone gazy powoduje
bo powody kolki nie sa znane i mija ona po 12 tygodniach tak przynajmniej twierdza lekarze. Trzymajmy kciuki aby u naszych maluchow tak wlasnie bylo

w szpitalu na ul. Polnej w Poznaniu. Po porodzie ważyła 3040 g. i miała 52 cm. teraz waży już pewnie ok 4900 więc bardzo ładnie przybiera, ale to pewnie nic dziwnego na sztucznym jedzonku (bebilon pepti 1). Generalnie nie mamy z nią problemów pięknie przesypia nocki (od 22 do ok 6) rozwija się super jednak ma koleczki Co prawda od trzech dni nie ma ataków (odpukać) ale czasami koszmarnie bywało (mamy kolkowych dzieci wiedzą co znaczą ataki ). Dajemy jej Sab Simlex i Esputicon i mamy nadzieję że ten problem wkrótce zniknie!!!Pozdrawiamy wszystkie mamy i ich pociechy