reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

uf, wlasnie zakonczyl sie horror z popoludniowym zasypianiem... zaliczamy ostatnia drzemke, a potem kapiel i juz nocne spanko....a rano od nowa:baffled:
Krzys to maluszek leniuszek, nie chce mu sie przwracac z boku na brzuszek itd, ale za to do siadania, to on pierwszy, nawet juz zaczyna sie chwytac wozka (choc jeszcze nieporadnie)a super to wyglada jak sie trzyma wlasnej koszulki i probuje sie podnosic :-D a teraz zaczyna probowac swoje dwa zabki i chce juz gryzc i dzis rano ugryz sie w paluszka...o jaki placz byl

reklama
Luxik mnie tak kiedys Szymon chwycil cala swoja lapka za sutek, kurcze wszytskie gwiazdki na niebie zobaczylam :szok:

Szymcio sie przekreca z plecow na boki, i czasem jak sie mocniej turlnie to i na brzuchu wyladuje, a z brzuszka na plecy tez, ale to musi miec ochote, najczesciej jak jest rozchichrany i jak mu pierwszy taki obrot pokaze :-)
Nasz tez ciagnei sie za swoje ubranko i probuje siadac, a ostatnio wyczajil szczebelki w lozku, tylko boroczek trzyma te ktore sa na wysokosci jego glowy i chce sie podciagnac i usiasc... :-D

Katrins alez sie usmialam z tego Twojego szkrabka :-D zabek ma od kilku dni a juz sobie zrobil krzywde ;-)

oj szczypanie jest zcecydowanie najgorsze...:sorry2:i ciągnięcie za włosy...hehe jak sie blizej nachylamy to jest miętoszenie buzi( ust, policzków i nosa:-))

Witam!
Oj widzę że Mrozik nadal walczy...powodzenia!! I tak jak któraś pisała wcześniej trzeba cierpliwości...ja to też przechodziłam ale się udało a Kuba darł się niesamowicie!
U nas bez zmian...noce nieprzespane... na 31.01 mamy wizytę u gastrologa zobaczymy co powie.
Życzę miłego wieczoru! Dobranoc :-)

Oliver tez strasznie szczypie. Mariannie zrobił pod okiem taka kropeczkę, co już tydzień nie schodzi. Aha i nie przewraca sie z pleców na brzuszek ani odwrotnie i chyba sie nigdy nie przewróci;-):no:. Za ro rwie sie do siadania i podnosi głowę nawet jak leży na boczku.
Mrozik lekarz u Olivera czekać czy coś sie nie wykluje, bo u takich dzieci to zachodzą szybkie zmiany. Przed chwila sie obudził i znowu miał prawie 39. Do tego M. tez ma gorączkę i już nie wiedziałam kogo tulić:confused:
Aha i zauważyłam, ze jesteśmy w apogeum kolejnego skoku rozwojowego:no:
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lipcu-2007-f127/skoki-rozwojowe-12723/

no, ja juz mam luzik do rana ;-)
mlody zaparkowal w lozeczku, jeszcze troche meczy pluszaka, ale juz slysze ze zwalnia mruczenie, wiec zaraz usnie:tak:

Katrins Ty mi tu nie wyskakuj z haslami, ze masz juz luzik do rana.... a gdzie nocne pobudki?? Ja sie tak nie bawie :-( A tak powaznie to fajnie sie masz, byle tak dalej :-)

hihihih....przepraszam poprawie sie!!! ;-)
no, mam to szczescie, ze mlody jak zasnie kolo 21, nie raz nawet wczesniej, to przynajmniej do 5 rano spi, czasem trzeba mu smoczka zapakowac do buzi, albo troszke pic podac, ale to juz raczej takie moje czuwanie, bo on :-)spi.

reklama
Do góry