reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Katrins Ja tam nie zauwazyłam u Filipa nic niepokoącego, jak se siedzi to sobie daje nóżki jak tam chce więc ma je czasem wykręcone ale to dosłownie na sekundy bo on w miejscu nie usiedzi, ale jak chodzi to raczej normalnie prosto, my mamy ten chodzik z regulowaną wysokościa siedzenia ale raczej ma ustawiony na niższy stopień bo jak mu dałam wyżej to miał za wysoko że dziwnie chodził jakby na palcach wiec zostawiłam niżej.Zresztą u nas to tak jak u madziary wsadzam go do chodzika tylko jak muszę zresztą Filip to nie lubi tam siedzieć tylko woli za ręce chodzic wiec siłą rzeczy mało w nim przebywa, w sumie z całego dnia to może maxymalnie pół godziny.

reklama
Madziara - ślicznie Agatka wyglądała, Ty również taka elegancka:tak:Jejku ja za dwa lata też bedę to samo przezywać.... szok już za 2 lata ....

Ewelia - aż 5 dni miał takiej fgorączki - u lekarza byliśmy codziennie (z wyjątkiem czwartku). W piątek (5 dzień gorączki) pani doktor powiedziała ze jak jutro będzie gorączka to mam dac zastrzyki - 5 dni. No i rano byla znowu gorączka. Wieczorem pojechaliśmy na ten zastrzyk, ale gorączki juz wtedy nie miał, bo w południe jak zajrzałam do buźki to ząbek był już na wierzchu - a rano go nie było. Zastrzyki dokończyliśmy bo tak kazali :dry:. AA, no i też mocz miał badany. Leukocyty nie wyszły, a podobno jak jest infekca to powinny być podwyższone:baffled:

Madziara - Agatka wyglądała przeslicznie taki mały Aniołek ślicznie wyglądają dzieci w albach. A Agatka z prezentów zadowolona?
Ja też wsadzałam Wiki do chodaka ale teraz jest już zamały mimo że jest podniesiony na samą górę. A nóżki stawiała normalnie nie zauważylam nic niepokojącego

no, my wlasnie mamy chodzik juz na najwyzszy poziom :-D i moze dla tego, a do tego max obciazenie to 12 kg, a Misiek ma 13 ...hm, a wiekszych nie przewiduja ;-)

a ja tak wlasnie sobie mysle o tym chodziku i stwierdzam ze juz nie ma potrzeby bo Julka jest za ciezka :) (wczoraj posadzilam ja na wadze i bylo ok 12 kg :) mniejwiecej bo waga jest przedpotopowa :D

Madziara: Agatka slicznie wygladala :)

Dzieki dziewczyny. Dzisiaj miałam kolejny stres bo Agatka zdawała egzamin ze skrzypiec - zaliczyła na 3+ i teraz mamy już spokój. Właściwie to spokojnie czekamy na wakacje :)

reklama
Do góry