wiki17082007
Sierpniowa mama'07
Ja słyszałam że chyba do roku dziecko może wydalać całe kawałki jedzenia, tak jak napisała aneta456 wszystko się dopiero unormuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

). Dajemy, bo jak kazał, w aptece też powiedzieli ze wolno...
.

:-)
mam nadzieje ze niedługo juz to wszystko minie...
a jeszcze od wczoraj skubaniec mały jak stoi przy drzwiach to puszcza sie i daje kroka-chyba sobie mysli ze pojdzie
i wreszcie nauczyl sie stac bez podtrzymywania
wiem ze niektóre myszki juz tak potrafia ale dla nas to nowosc;-)umiemy tez pokazywac nosek i oczka

małe brzuszki dopiero sie dostosowuja:-)
Wy tak dajecie, np przy regale, wiem ze nie da sie upilnowac wszedzie i predzej czy pozniej i tak sie gdzies uderzy bo wstaje wszedzie gdzie sie da a czasem i nie da
. A Zuzia kuca do kupy
, ale to z siadu, kuca albo na bok sie przechyla
, jak bąka puszcza to tez, smiesznie to wyglada.
Ale mamusia dumna byla. I umie juz wlozyc klocki znikajace jeden w drugi do zyrafy tez wrzuca, papa i brawo robi sama a jak sie ja poprosi to tylko glowe odwraca
oby tylko Bartuś to przetrwał.
no ale cóż sama jesem sobie winna
troszke was podczytywalam,ale tez nie za czesto bo jakos tak brak czasu,jak Julia nie spi to cay czas musze jej poświecać,a jak juz zaśńie to zawsze wykorzystuje to zeby coś sobie zrobic,a to posprzatac,a to obiad.