reklama

Nasze spotkania

Babeczki mi pasują :wtorki, czwartki - mam wtedy wolne:tak:.Pozostałe dni to tak po 14:30 - ok. 15-ej bo pracuję do 12:30 i dojazd dochodzi.:tak: Co drugą sobotę i niedziele mam zajętą.

reklama
Anet jeszcze nic straconego, nie wiadomo kiedy bedzie to spotkanie...

mam propozycje...dzisiaj wieczorem zajrzy Martusia to zrobi jakis porzadek z tym...ustalmy dwie daty na tygodniu i w weekend i zobaczymy ile bedzie chętnych....
Martuś co Ty na to szefowo:-):-):-)

Jak dla mnie z opisu Bestyji zapowiada się to całkiem fajnie a wy co o tym myslicie???

Mi tez sie podoba,:tak: :tak:będzie mozna sie czegos dowiedzieć od ekspertów. Fajnie, naprawdę sie cieszę:-)
Anet nie matrw sie Karola napewno do czasu spotkania wyzdrowieje i przyjdzie razem z Tobą:blink:

jeżeli chodzi o termin to jestem w końcówce ciąży, niby przez najbliższe 3 tygodnie jeszcze nie powinnam urodzić, ale różnie może być; zakładając że uda się w marcu to u mnie odpada jedynie najbliższy weekend bo wyjeżdżam, pozostałe dni do dyspozycji
co do godzin: w sumie to jakoś nie jestem w szczególny sposób ograniczona, rano zawożę Filipa do szkoły i odbieram go w godzinach południowych, ale on chodzi też na świetlicę więc mogę później go odebrać albo może zrobić to mąż
na koniec: czy z przyszłabym z Filipem, tego nie wiem bo on ma trochę zajęć pozalekcyjnych, więc trudno mi odpowiedzieć, ale jak tylko będze termin i godzina to od razu się zdeklaruję
nie wiem czy jest jakaś propozycja miejsca - jeżeli to będzie wyjście na miasto to proponuję Tratoria Frascati na Chopina

Chełmianeczki moje:-) jakby co to możemy się na paliwo zrzucić i moim autkiem byśmy podjechaly - akurat nas jest 4 i jednego bejbesa by się wzięło - foteliki mam - ja swoich mogę podesłąć teściowej na służbę:-p;-):tak:.
Wstępnie zgłaszam termin na sobotę 27 marca. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry