• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
witajcie!! ;-)

Wcieło mi całego posta, więc zaczynam od nowa...

evel u mnie też pochmurno i pada... a sąsiadka :szok: nie dziwie Ci się, że się wkur....:angry:

bietka słoneczko ;-)
By się spełniły Twoje życzenia
By się ziściły Twoje marzenia
By uśmiech często gościł na Twej twarzy
Byś zdobyła w życiu, szczyt swoich marzeń
Wszystko co chciałabyś
By się zdarzyło
Wszystko czego pragniesz
By Twoim było…
Zobacz załącznik 480243
szostkowa mamo nie wiesz, że nie słucha się wujka google w takich sprawach? Chyba trzeba Cię naprostować ;-)

Martus brak mi słów na tego Twojego małża :wściekła/y: Niech on się swoją wagą martwi!! I niech nam tu pokaże te swoje mięśnie i kaloryferek na brzuszku :-)

Anaber ciekawe czy zdążysz sobie ten pedicure zrobić :-)

Wrócilam z zakupów byłyśmy z nastką ale sie umordowałam musiałam ją do banku wnieść bo jakieś buce zostawią sobie rowery na podjeździe dla niepełnosprawnych taką tam łaciną jechałam że jagby mi sie trafili wlaściciele rowerów to bym ich z ziemią zrównała:wściekła/y:skur.....ńskie durnie:angry: Evel-ja bym zapukała do niej i zapytała sie czy do ch...ja wie jak kosz na śmieci wygląda pi....da leniwa:growl: Marta-nie zapomnial tylko ona na dole oglądała mini mini a on ogląda jakiś swój ulubiony serial o tej samej porze i baran stary poszedł sobie na górze tv włączyć jak sie go zapytałam czy on jest normalny że przecież zostawilam dziecko pod jego opieką to mi powiedzial że zaglądał do niej i nic jej sie przecież nie stało dureń:angry: teraz już nawet jak na zakupy musze wyjść to z nim nie zostanie tak mi pomógl że niech go drzwi przycisną:wściekła/y:

Kochane jesteście :)
Dodam że ona codziennie pod swoimi drzwiami stawia śmierdzące buty swojego męża, żeby jej chyba w domu nie śmierdziało... Jak wracam do domu i to czuję to muszę brisem po klatce schodowej pryskać, żeby to przeżyć :-D

Dziękuje Wam kochane za życzenia

Evel weź jej nagadaj,bo normalnie bezczelne baba :angry: Co za chamstwo...

M kupił kwiaty i kółko do pływania żebym mogła siedzieć ;)
powiedzial, ze jak wydobrzeje to zabierze mnie na zakupy ubraniowe ;)

Ostatnia edycja:
jestem :)

Bietko proszę :*
Aga dziękuję wiesz co w sumie dobrze, czuję się jakbym miała rodzić a tu nic :happy2:

Suonko rozwalialś mnie z tym zdjęciem :happy2:

Byłam na tych zakupach i słuchajcie w sklepie poczulam jakby mi coś "wyleciało-pociekło" i taka zadowolona wrócilam do domu bo myślałam,ze może już coś tam sie ruszyło a tu dupa na wkladce tylko więcej śluzu zołtego takiego jak zawsze ale jakoś inaczej to czułam hmmmmmmm i miałam nadzieję, od dziś ćwiczę jak mam skurcz i to robie przysiad z rozłożonymi nogami, tylko pewnie jutro z lóżka nie wstane bo będę miec zakwasy :-D

Hej dziewczynki! melduję się i ja:) u nas znowu strasznie gorąco. W nocy burza szalała i myślałam że będzie trochę chłodniej. Ale jak lato to lato:-)
Wiola, na kiszone nie mam, na korniszony kiedyś miałam. U nas robi kiszone tata, tylko zawsze są strasznie słone!!
Evel, dokładnie, trzepnij babe w łeb, tak na zaś:) u rodziców mojego m jest takiej popier*y sąsiad, wszystkich kabluje o wszystko. A sam święty nie jest. Ostatnio głośno wyraziłam o nim swoje zdanie, a wiedziałam że wszystko słyszy bo siedział na balkonie:rofl2: Wszyscy się go boją ale ja go mam w d*.
Bietka! zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marcia, zacznij robić na obiad dania bezmięsne, chłop od razu poczuje że źle zrobić wkurzając Cię:)
Anaber, aparatka z Ciebie:)

posprzątałam w końcu całe mieszkanie
Anaber to fajnie ze dobrze się czujesz ale niech się to już rozkręci bo się nie mogę doczekać zobaczyć twojego maluszka
Bietka widzisz a jednak nie zapomniał, kółko mnie rozczuliło, a jak atmosfera po wczorajszej kłótni
Evil Wiola ma racje zapytaj się czy nie wie jak wygląda kosz na śmieci

reklama
Bietka nie wiem jakie mialas swieto,ale szczere wszystkiego najlepszego ;))
a to ze placzesz..to normalne,hormonki kochana..niedlugo wszystko sie ustabilizuje ;-)
Anaber a ty jeszcze nie na porodowce..niech juz bedzie po wszystkim..no chyba,ze maly Borysek chce przyjsc na swiat w urodzinki swojej mamusi :-D &&&&&&&&&&& za was ;-)
Agus gratuluje udanej wizyty
Martus ciebie tule i jak masz gorszy dzien to pomysl o swoim skarbku..to zamiast lez ,bedzie usmiech ;-)
a ja ogarniam mieszkanko,robie obiad i pozniej idziemy z lobuzami do znajomej..jak ja sie ciesze,ze codziennie cos mam w planach,bynajmniej te dni szybciej uciekaja i ten czas do wiztyt szybciej mija :happy2:
a wczoraj M. i dzieciaczki poczuly delikatne kopniaczki..jeszcze takie slabe,bo mam chyba za duza warstwe tluszczu :zawstydzona/y:,ale juz cos poczuly..radosc ogromna :happy2::happy2:
pozdrawiam wszystkie razme i kazda z osobna ,buziolek dla was ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry