reklama

Nasze sprawy...

reklama
Gosiulek, zapłaciłam jej, dostałam dwa słoiki, w którym jeden był kompletnie nie taki jak chciałam i cztery bransoletki, z których trzy są widać, że robione na ostatnią chwilę. I od czerwca czekam na dosłanie nowych rzeczy, ponieważ Ania napisała, że wyśle mi to na własny koszt. Czekałam czekałam, postanowiłam napisać do niej wczoraj na fejsa, no i otrzymałam taką odpowiedź jak przekazałam na forum. Mój M jest wkurzony na takie coś tym bardziej, że wysłałam 100zł za zamówione rzeczy i hmmm...:wściekła/y: Szkoda gadać, ostatnio kupiłam sobie farbki do szkła i sama ozdabiam sobie szkło i jestem mega zadowolona. Kosztowało mnie to 2x 12,90zł za farbki, słoiki mam po dżemach i kawach + moja praca. Efekt, super satysfakcja. Ja już nie zaufam
Bobo, dostałam, ale na 6 rzeczy, tylko dwie mi się podobają. Zdjęcia nie oddawały rzeczywistości:-( Nie chciałam robić "poruty" na forum, bo polubiłam Anię i myślałam, że wywiąże się ze zobowiązania, ale cóż... No przykro mi jest. Pewnie bym się nie odezwała, gdyby Gosiulek nie powiedziała, że są inne osoby, które nie dostały swoich rzeczy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też prosiłam o dwa jednakowe chusteczniki.Niestety dostałam dwa zupełnie różne a miały w ostatcezności różnic się małym szczegółem.Nie były tez ładnie wykonane/ wykończone. A miały być na prezen dla mamy. Kiedy przyszły akurat mama była była u mnie więc byłam bardzo zadowolona że od razu dostanie a wiedziała że to dla niej..Niestety po otwarciu było mi wstyd,po prostu wstyd. Wstążeczki były krzywo przyklejone.jedna zupełnie nie wykończona.

Ja też do tej pory nic nie mówiłam bo nie chciałam robić przykrości ale jak przeczytałąm że nie dostałyście swoich rzeczy to... i powód bo nie ma czasu bo odpieluchowuje małą:szok:
Dzoanko z tym brakiem pieniędzy....

Gosiulek, miałam identyczną sytuację. Słoik miał być na prezent dla mamy. NIe dostała go:zawstydzona/y: Za to cieszyła się ze słoiczka, który sama zrobiłam i jej w niedzielę dałam. Mi jest przykro, ale M mówi, żebym dała spokój, ale mam nauczkę

Spokój? Nie,ja bym nie dała.Upomniałabym się ze względu na inne osoby....Jeju jak ja nie lubię jak ktoś podejmuje się jakiegoś zadania i nie potrafi się z tego wywiązać.Napisałabym jeszcze kilka rzeczy ale dam spokój.

Cześc dziewczynki :)
Ja mam chwilkę bo mój szkrabek śpi więc odwiedzam :happy: dzisiaj już lepiej, więcej spaliśmy w nocy :tak: ale jest fajnie :rofl2: jest rewelacyjny :-D

Nie zabardzo mam czas aby nadrabiac jesli moge prosić o krótki skrót to będe wdzięczna Martuś Tobie to zawsze wychodzło rewelacyjnie :tak:

Widze ostatnie posty rozmawiacie o aneczce no to troche nie ładnie , ja zamawiałam zapłaciłam ale towar otrzymałam.

reklama
Bobo, bo mi chodzi o ten problem o którym pisałam w sobotę:-( Nie mogę pisać z tableta postów na BB, przez przeglądarkę nie wyświetla mi się klawiatura, a jak zainstalowałam sobie aplikację na androida to nie wiem jak wejść na nasz wątek:-( No i męczę się z tym od soboty:-(
Generalnie jest mi przykro, nie wiedziałam, że ktoś jeszcze jest niezadowolony:-( Myślałam, że tylko ja źle trafiłam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry