Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
DZonka właśnie dziś tam jadę to się zapytam i też muszę się zapytać jak z macierzyńskim to wygląda i jakie papiery trzeba przynieść i czy w ogóle będę miała płacone ( ponoć tak)
Bobo, ale ja mam później problem, żeby to nadrobić:-( Poza tym wątpię, żeby upadło;-) Marta, macierzyński to wszystkim kobietkom się należy, tak mi się wydaje. Dopiero wychowawczy ma jakieś obwarowania
A mi wczoraj nagle wyskoczyła opryszczka na ustach:-( Dobrze, że tylko malutki jeden pęcherzyk. Oby nie urósł
dzoanko my dbamy o to bys miala ciekawa lekture i zeby Ci sie nie nudzilo haha marta pogoda nie zacheca do wyjscia z domu
maciezynskiego jest 3 miesiace tak?
ja wzielam znow moj syropek i czekam na efekty. mam dosc juz tego
Bobo macierzyński jest miesiąc krótszy ( po likwidacji firmy) niż normalnie czyli ok 5 mcy tylko Gosiulek dobrze ze jesteś już zaczynałam się martwic - jak samopoczucie ?
dobra zmykam będę później